2777
2789
ابتدایی گروه کم توان 

اموزش کودکان استثنایی خوندین؟ 

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری یعنی؟؟اخ منم پشتکار داشتم خوندم وقبول نشدم

من رشتم حسابداری بود اصلا کار برام نبود همه جا کارآموزی کردم بدون پول از دفترحسابداری تا شرکت تا اداره که آخرش اونقدر تلاش کردم به خواستم رسیدم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارم😍💝

منم خیلی دوست داشتم شغل درست درمون داشته باشم

فقط هم پشتکار داشتم نه پول ونه پارتی ونه سهمیه. خودمو کشتم تا لیسانس وارشد از بهترین دانشگاه گرفتم اما چه فایده که واسه شاغل شدن تنها پشتکار کافی نبود ومنم فاکتورهای دیگه رونداشتم ناچارا کنار کشیدم والان خانه دارم

اما دختر دایی هام یکی از یکی تنبل تر مجردی همش دنبال دوست پسروخرج کردن پول بابا بودن الانم باسهمیه باباشون بهترین شغل رو دارن

چجوری یعنی؟؟اخ منم پشتکار داشتم خوندم وقبول نشدم

به نظر من یه بخشش به تلاش بر میگرده ولی بخش بزرگترش به برنامه بستگی داره مثلا یگی از ۱۵ سالگی یا حتی زودتر این اگاهی و شعور و پیدا میکنه که باید واسه آیندش تلاش کنه و خب  شروع میکنه و بدون دغدغه تلاش میکنه و نتیجه هم میگیره ولی یکی دیگه مثلا دبیرستان و تموم میکنه تازه یادش میفته باید تلاش کنه 

خب مسلما پشت کنکور موندن و بالا رفتن سن و فکر اینکه از دوستات جا موندی باعث میشه هر چقدم تلاش کنی 

تلاش هات اون بازدهی لازم و نداشته باشه

به نظر من که تفاوت در اینه 

و اصلا اینکه دیگران انگ خوب تلاش نکردن یا کند ذهن بودن به آدم میزنن و قبول ندارم