بچه ها شوهرم وسواس داره میگه تو همش غیبت من و خانوادم با دوستات یا ابجیات میکنی میخواد تو واتساپم یه کاری کنه پیامایی که حذف کردم بیاد !شما بگین چکار کنم نتونه بیارشون؟؟؟؟توروخدا کمک کنید اگه میدونید نمیخوام ببینه درموردش چی گفتم
لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازمحلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودموخودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...
یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...
عزیزم واتساپ تنها برنامه ایه ک هیچ چیزی ازش رو نمیتونی پاک شده باشه و دوباره بازیابی کنی داییم اطلاعاتیه اینو بم گفت منم ب همتون میگم شماهم خیالتون راحت باشه.