2777
2789
عنوان

کادوی خانواده شوهربرازایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 103 پست
بچه ها من تو یه تاپیک درمورد مادرشوهرم بد گفتم شوهرم خونده من حاشا کردم چجوری از ذهنش ببرم بیرون😐

😄😄😄😄😄😄😄😄👏👏👏👏👏👏👏👏

خدایا پناهم باش 😍مراقب پسرم باش😍وآروزهای همسرم رو برآورده کن😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوه ها که فرق ندارن. لااقل یک چیزی نه در حد دخترشون به نوه ی پسری بدن که دل عروس نشکنه

بله نوه ها فرقی ندارن 

من با اصل موضوع نقد دارم 

انتظار داشتن از خانواده شوهر ، برای خودمون موجب ناراحتی میشه وقتی برآورده نمیشه انتظارات مون .

بهتره اصلا در مقام مقایسه نباشیم .

از طرفی آدمها مال و منالی دارند .میخوان برای یکی خرجش کنند برای یکی نه (هر چند عادلانه نباشه) .

شاکی شدن سودی نداره 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

😄😄😄😄😄😄😄😄👏👏👏👏👏👏👏👏

خخخخخخ دلم خنک شد خونده ولی نمیخوام اتو دستش بدم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
لااقل تو خرید خونه و هزینه ی مراسم ازدواج پسر بایذ کمک کنن ولا اینا جوری آن که بعیذ میدونم پسرو آدم ...

دقیقا پسر بزرگ رو آدم حساب نمیکنن ولی توی سختیا همه انتظارها رو از پسر بزرگ دارن 

دختر فرق میکنه با پسر  

. برای شما  هم باید خانوادتون میدادن.

اول دختر  خودش 

بعد عروسش 

توقعاتت رو کم کن عزیزم.

البته این نظریه منه. (مجردم و موقعیت شما رو درک نکنم )

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

خب توام مامانت باید برات اینایی که مادرشوهرت واسه دخترش کرد واسه تو میکرد نه مادرشوهرت چطور از ماما ...

نمیدونم چرا بعضیا منظورمو متوجه نشدین .میگن ینی بین پسرش ک شوهرم باشه و دخترش فرق گذاشت .وگرنه مامانم هم جهیزیه داد هم سیسمونی ،ینی میگم انقدر به دخترشون رسیدن شوهرم له شد زیر رهن خونه و خرید لوازماشو عروسی ولی اونا عین خیالشون نبود ک از دخترشون بزنن به پسرشون هم کمک کنند

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
عزیزم منظورم جهیزیه پسرشونه .چطور تونستن برادخترشون بهترین مارک ظرفشورو میز هاو دکوری سلطنتی بخرن ول ...

ببخشید ها ایگا همه وظیفه پدره که واسه بچش انجام بده و زنش درضمن عروسی و جهاز رو خیلی از پسراهای این دوره زمونه خودشون میگیرن 

عزیزم منظورم جهیزیه پسرشونه .چطور تونستن برادخترشون بهترین مارک ظرفشورو میز هاو دکوری سلطنتی بخرن ول ...

عزیزم ما اصلا رسم نداریم که داماد جهیزیه یا سیسمونی بده،از صفر تا صد با خانواده عروسه ولی برای هدیه پسرت و گوسفند کشتن حق داری کم لطفی کردن

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
خخخخخخ دلم خنک شد خونده ولی نمیخوام اتو دستش بدم

😄😄😄😄ناراحتم بودم اون روز ببخشید پشیمونم

ولی من از مادرشوهم خیلی راضیم بیش از حد مهربونه

وضع مالی شوهرت خوبه؟مشکل مالی نداری؟یه سقف بالا سرته ک مال خودتونه؟اگه آره ولشون کن؛توام واسه هرکی ب اندازه شعورو شخصیتش ارزش قائل شو رفتوآمدتو کم کن از قدیم گفتن دوری و دوستی هرچی کمتر ببینیشون کمتر حرص میخوری دقیقا زندگی منم همینه ۱۰سال خونمو تو شیشه کردن؛پدرشوهرِ هفت خطم چ بلاها ک سرم نیورد الان رابطمو کم کردم آرامش دارم فقط همش میگم از حق شوهرمو بچم نمیگذرم واگذارشون کردم بخدا تامام تامام.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.