2821
2789
عنوان

خواب دیدم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 30 پست
اره باشه حتما😢😢😭😭

مادربزرگم یکی دوبار به خابم اومده، خیلی کباب دوست داشت، تو خواب میگفت دخترم دلم هوس کباب کرده، تعبیر کردم گفتن که براش کباب خیر کن، حتی خاستی درست کن خودت بخور فاتحشو براش بخون

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مادربزرگم یکی دوبار به خابم اومده، خیلی کباب دوست داشت، تو خواب میگفت دخترم دلم هوس کباب کرده، تعبیر ...

بابا بزرگم خیلی به خاب من میاد خیلیییی زیاااددد😢😢

همیشه هم هیچکس نمیبینش فقط من میبینم یه بارپرسیدم ازش گفت فقط تومنومیبینی فک کن توخابم جمعیت زیادبود😢بعدالان که خابشومیبینم دیگ توخابمم میدونم که هیچکس اونونمیبینه

بابا بزرگم خیلی به خاب من میاد خیلیییی زیاااددد😢😢 همیشه هم هیچکس نمیبینش فقط من میبینم یه بارپرسی ...

کاش بابابزرگم به خابم بیاد😔

از وقتی که به رحمت خدا رفتن یکبار به خابم اومده اونم فقط گریه میکرد، خیلی منو دوس داشت نمیدونم چش بود😢

روح تمام رفتگان شاد و قرین رحمت باشه

براشون حتما خیرات بدید

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
خدارحمتشون کنه😔😢بله حتما😔

خدابیامرز رفتگان شمام عزیزم🌺

دوستان مثلا باید فقط به نیت بابابزرگم باشه؟نمیشه نیت کنم برا کل رفتگان؟اخه پدرشوهرم وبابابزرگ شوهرمم ...

فعلا اون خودش خواسته مثلا میتونی ده تا بگیری ۵ تا به نیت اون بقیش برای بقیه اموات نیت کن حالا هرچند درتوانتون باشه خدا قبولش میده انشاالله