2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 27 پست
خدا کنم بمیره هر چی مادر شوهر ان شاء الله خبرش برام بیارن ک از بس برای ما دعا گرفت زندگیمون بهم ریخت ...

اره به همین تعارف نکردن و اصلا زنگ نزدن و بی محلی ختم میشه کلا کاراشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا درسته ولی کلا اینا دعوتی ندارن ولی از اول ازدواجم گفتن همه پنجشنبه ها باید بیاین خونه مامانمون ...

پس بي خيال باش و ظاهرت رو حفظ كن مطمعن باش قرار نيست سر اون گل بزارن بعد يه مدت اونم براشون عادي ميشه 

شانسه حالا من عروس دومي هستم 

ميگن بخاطر اينمه عروس اولي ناراحت نشه نميدوني چي كار ميكنه دورش كه حسادت نكنه

هرچي برام من ميخرن بازم برا اون ميخرن 

مثلا جهاز از بردم ماشين ظرفشويي  داشتم مادر شوهرم برا جاري  بزرگم خريد گفت اذيت نشه تو داري اون نداره

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
شانسه حالا من عروس دومي هستم  ميگن بخاطر اينمه عروس اولي ناراحت نشه نميدوني چي كار ميكنه دورش ...

بخدا من  با اینکه از همه نظر سرم نسبت به جاری جدید مث چی دور اون میگردن هر سه شون خ

هم مادرش عم دو تا خواهراش منم اکثر مواقع تنها تو گوشیمم

بخدا من  با اینکه از همه نظر سرم نسبت به جاری جدید مث چی دور اون میگردن هر سه شون خ هم مادرش ع ...

ميدوني چرا ؟؟خيلي ادما دوست دارن طرف اوني كه پايين تر باشه باشن 

من خيلي به چشمم ديدم مادر شوهرم هركي كه محتاج باشه 

زشت باشه 

بي پول باشه 

مريضي داشته باشه 

كلا بدبخت باشه دورشو ميگيره 

نمونش دوتا خواهر داره بكيشون خيلي خوشبخت يكي بدبخت 

با خوشبخته قطع رابطه اس چسبيده به بدبخته

ميدوني چرا ؟؟خيلي ادما دوست دارن طرف اوني كه پايين تر باشه باشن  من خيلي به چشمم ديدم مادر ...

اره اینم هس ولی من کلا خانواده شوهرم خسیسن مثلا یک روسری واسه اوت میگیرن واسه من هیچی نمی گیرن

اره اینم هس ولی من کلا خانواده شوهرم خسیسن مثلا یک روسری واسه اوت میگیرن واسه من هیچی نمی گیرن

بخدا برا منم همينن علتشم گفتم كه چون خانواده جاريم دخترشونو ول كردن عروسيشم نيومدن 

فقط ميخوان بگن انتخابمون خوب بوده و عيباشو بپوشونن و خرجش كنن كم نياره 

بيخيال خداروشكر بدبخت نيستيم محتاجشون باشيم

عشقم میدونم بهت برخورده ولی خب قانون که نیست حتما باید جاریا با هم دعوت بشن مگه تو هرکیو دعوت میکنی ...

مامان منم به خاطر همین رفتارا جایی که زنعموم باشه نمیره. جاریا با هم خوبن ولی تو فامیل بابام اون و خانوادش باشن به اونا بیشتر توجه میشه. ما هم سعی میکنیم اونا هستن نریم اعصابمون هم راحته. 

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم