2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7216 بازدید | 378 پست

عزیزم تو اول ازدواج کن بعد ببین چندتا بچه میتونی تحمل کنی.   الان چی شده که به چهارتا فکرمیکنی.   واقعا عجیبه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

نا امیدت نمیکنم بالاخره هر کسی توان و شرایطش با یکی دیگه متفاوت ولی چیزی که خودم تا الان فهمیدم اینکه وقتی شاغلی درصورتی می تونی با خیال راحت بچه دار بشی که شوهرت واقعا آدم با درکی باشه و مادر و خواهرت ازت حمایت کنن چون اگه این سه نفر همراهت نباشن بخصوص چند ماه اول واقعا نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جانم موفق باشی چند سالته  و اینکه تو رابطه جنسی ببخشیدا به مشکل بر نخوردی به خاطر زایمان ها ...

سی سالمه

نه خداروشکر از اون جهت مشکلی ندارم

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
امضات خانم بچه شهیدبشه یعنی چی خانم دلت میاد

قطعا  قرار نیست وقتی بچه است شهید بشه

ان شاالله بعد یه عمر بابرکت ، شهادت نصیبش بشه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
من اصلا مذهبی نیستم  ولی گلم اگه شرایط مالی شو نداری نیار البته نظر منه

خدا قراره روزیشونو بده . ما چیکاره ایم

تا الانش خداروشکر هزاران بار شکر رسیده . هیچوقت کم نیاوردیم . از این به بعدشم خدا میرسونه . من به وعده خدا یقین دارم

من سه تا دارم دوتا دیگه هم دوست دارم بیارم نا امید شدن نداره . هرکسی توانش و طرز تفکرش با دیکری فر ...

بچه هات احتمالا آرومن یا کمکی داری تو اطرافیان ، جوجه های من نوزادی خیلی بدی داشتن ، کولیک و رفلاکس و کم خوابی ، از شب تا صبح دائم گریه می کردن الان هم خیلی با هم دعوا میکنن با اینکه همدیگه رو خیلی دوست دارن ولی از صبح تا شب دائم دارن جیغ و داد میکنن . منم شهر غریبم و دست تنها ولی بعضی وقتا خیلی هوس نی نی میکنم ، البته بیشتر به خاطر دخترم که دلش خواهر می خواد

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
آره خیلی خوبه. ولی بدن من بعد ۳زایمان تغییر کرده میخوام جراحی کنم 

۳ زایمان 

آره حتما برو ودی یه دکتر خوب برو و اینکه سابقه جراحیش خوب باشه 

انشالله نتیجه بگیری 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
چه جالب

این آقا همه استاندارد های منو ریخته بهم 

خدا ازش نگذره 😂😂😂😍😍😍

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
سی سالمه نه خداروشکر از اون جهت مشکلی ندارم

خوب خدارو شکر واقعا 

چون مهمه 

نا امیدت نمیکنم بالاخره هر کسی توان و شرایطش با یکی دیگه متفاوت ولی چیزی که خودم تا الان فهمیدم اینک ...

ولی من الان ۲۸ ام تا عقد و عروسی چون قرار تامزدی طولانی داشته باشم تا ۳۰ ۳۱ نمیرم خونه ام بعد دو سه سال هم زندگی بدون بچه بعد  ۹ ماه حاملگی فک کنم بچه اولم ۳۵ بیاد و بعد هم تا سه چهار سالگیش نباید بیارم فک کنم من به بچه دوم نرسم 😂😂

ولی ما#  ‍می توانیم 😂😍

نمی دونم ولی فک کنم این آقا خیلی آدم معیاری و رو ورق منطقی هست 

فک نکنم بزاره ۴ تا بیارم 😂😂

ولی من زورش میکنم 😍😂😂😂

ای جااان 😍 😂 امیدوارم هر چی خیره برات پیش بیاد 🌸 

انشالله

خانواده ام از صبح تا شب فحشش میدن 

میگن منو از راه بدر کرده 😂😂😂

عزیزم تو اول ازدواج کن بعد ببین چندتا بچه میتونی تحمل کنی.   الان چی شده که به چهارتا فکرم ...

راست میگی ولی من عجولم 😍😂😂

اینکه به چهارتا فک میکنم اینه دوستم ولی خانه دار چهارمی رو باردار منم دلم خواس 💚💛🧡