2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7224 بازدید | 378 پست
ای جان سه تا داری دوتا دیگه اگه دوس داشتی جواب سوال هامو بده  کیفیت رابطه ات خوبه  فاصله ...

زندگی مون در حد مردم عادی . نه حقوق انچنانی داریم ، نه خونه و ماشین لوکس . خدداروشکر زندگیمون با قناعت میچرخه

فاصله بچه هام اولی و دومی دوسال و نیم ،دومی و سومی سه سال و ده ماه

همسرم راضی ان

خودم تا قبل کرونا نیمه وقت تدریس میرفتم.

بچه هام اینقدر از این وضع راضی ان که هنوز سومی یکساله نشدن منتظر بعدی ان . همیشه میگم حاضرین خواهر و برادر نداشته باشین در عوض یه اتاق خیلی شیک با همه امکانات ، میگن ما هیچی نمیخوایم فقط خواهر و برادرمون

اولی و سومی دخترن. دومی پسر

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيز رابطه جنسى خيلى مهمه هااا تقريبا پنجاه درصد زندگى مشتركه من جات بودم همين اول در مورد مشكلش باه ...

اولن خانم گل ممنون از نظرت 

به این موضوع کاملن واقف هستم که چقدر مهمه واینکه همسر قبلیشون نوجون بودن و من شاید تو زندگیشون نبودم حتما این موضوع رو مطرح میکنم و اینکه تا مطمئن نشدم عقد نمیکنم چون رابطه جدا از همه مسائل برا خودم هم مهمه 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
خخخخ فداتشم،عاشق ذوق و شوقت شدم،انشاالله همچی طبق میلت پیش بره

ممنونم خدا نکنه 

شوق که با این آقا ی عزیز دارم 

انشالله واسه خودت هم گلم 🧡🧡💛💚

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
زندگی مون در حد مردم عادی . نه حقوق انچنانی داریم ، نه خونه و ماشین لوکس . خدداروشکر زندگیمون با قنا ...

ای جانم موفق باشی چند سالته 

و اینکه تو رابطه جنسی ببخشیدا به مشکل بر نخوردی به خاطر زایمان ها متعدد و اینکه کیفیتش خوبه 

اگه دوس داشتی جواب بده 

زندگی مون در حد مردم عادی . نه حقوق انچنانی داریم ، نه خونه و ماشین لوکس . خدداروشکر زندگیمون با قنا ...

من اصلا مذهبی نیستم 

ولی گلم اگه شرایط مالی شو نداری نیار البته نظر منه 

بچه ها یعنی کسی اینجا چهارتا نداده ؟ 

جاريم وبرادرشوهرم پنج تا ميخواستن دو تا رو اوردن ديگه گفتن بسشونه من يه دونه ميگفتم كافيه دومي را به خاطر تنهايي دخترم اوردم يعني ديگه خيلي بايد عاشق بچه باشي كه چهار تا رو بياري  دوازده سال پيش ي استاد داشتم بچه ها ميگفتن هشتميش تازه به دنيا اومده ياد اون افتادم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
جاريم وبرادرشوهرم پنج تا ميخواستن دو تا رو اوردن ديگه گفتن بسشونه من يه دونه ميگفتم كافيه دومي را به ...

😂😂هشتا 

ولی من تک دخترم و تو ناز بزرگ شدم حتی یک بار هم ظرف نشستم خیلی دوس دارم چهار تا ولی با این تفاسیر یکی رو هم باید شوهرم بزرگ کنه 😂😂

ولی بچه خیلی دوس دارم 🧡💛💚

😂😂هشتا  ولی من تک دخترم و تو ناز بزرگ شدم حتی یک بار هم ظرف نشستم خیلی دوس دارم چهار تا ولی ...

همون تك دختري اكثر اونايي كه تكن عاشق بچه زيادن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
همون تك دختري اكثر اونايي كه تكن عاشق بچه زيادن

ولی دوتا داداش بزرگ تر از خودم دارم 

و من ناخواسته بودم 

مامانم میگف از بچه زیاد خوشمون نمیموده 

یعنی خوشم میاد تو جویم همه ضد بچه ان 😂😂

😂😂

یعنی کلا ضد همه اعتقادات خانواده هستم 

شیطونه میگه یه انقلابی کنم 😂😂

حرفش راحت ،ولی پاش بیافته به زور یه دونه هم میاری 

خواهر خود من مجرد بود همش عکس بچه تو اتاقش بود هی به ما میگفت من ازدواج کنم مثل شما یه بچه نمیارم که حداقل ۲ تا ۳ تا میارم .

حالا اچند سال ازدواج کرده همون یه دونه رو نمیاره 😐😐😐😐😐میگه زود بره چی بیارم