2777
2789

@______negar______  

@مهربونم۰  

@چشمعسلی7780  

@چشمون00000سیاه‍ 

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶

خف#  

باز مث عادم تاپیک نزدی الان بزرگان ساایت میان و...بقیشو دگ نمیخام یادعاوری کنم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من برم نی نی یار خبر کنم بالاسرمون باشه😕😂

هیس اسم اشخاص سیاسیو وسط نکش..کار دستمون میدیا    /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خف#   باز مث عادم تاپیک نزدی الان بزرگان ساایت میان و...بقیشو دگ نمیخام یادعاوری کنم/

مطمعن باش سر در نوشتم عقده ای هیشکی نمیاد از ترس اینکه عقده ای شناخته شه😂😂😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
@______negar______   نگار این ونوس یادش رفت ارزو رو😬نچ نچ نچ

الهی بمیرم براش...نیستش چن روزع...دارم دیوونع میشم براش/

@mimiram  

کجایی اخع...مردم از نگرانی/

مطمعن باش سر در نوشتم عقده ای هیشکی نمیاد از ترس اینکه عقده ای شناخته شه😂😂😂😂

عی خاعک دو عالم  /

الهی امین😁😂😂😂😂

@mimiram  

عامین/

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز