2821
2789
عنوان

صدف بیوتی

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه رنگ کردن صورت که عرضه نمیخاد فقط رو میخاد .والا اگه من بزارم هیچکس نگام نمیکنه

فقط رنگ کردن صورت نیست😉 بلده چطور حرف بزنه که مخاطب‌و جذب کنه... بلده چطور سرگرم کنه...خب پول هم داشت که تونست تبلیغ کنه و پیجشو به همه معرفی کنه... ما حتی پول تبلیغ هم نداریم

🖤

دندونش که از عکسای قدیمیش هم معلومه از اول همینجوری بود...لبش‌و گفت قبلا ژل زد ولی تخلیه شد دیگه، دا ...

شوهرش خیلی خوبه😄

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

من نمیخوام دیدگاهت رو به این آدم عوض کنم یا بگم حسودی نکن و اینا

توصیه من اینه که چیزایی که اعصابت رو خورد میکنه دنبال نکن دیدنش برات چه فایده ای داره؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
واقعا پوستش کنده شد  خوش شانسی چیه؟؟؟  شبانه روز داره کار می کنه

اره واقعا زحمت میکشه که الان راحته

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

خانواده خیلی مهمن تو مادرش رو ببین. قشنگ مشخصه لای پول بوده و سختی نکشیده. مامان اونو مقایسه کن با مادرای خودمون. 

مسلما بچه هر چقدر خانوادش مرفه تر باشن راحت‌تر می تونه موفق بشه.

یه نکته خیلییی مثبت هم در موردش اینه که داره تو آمریکا و تو یه شهر گوگولی و سرسبز زندگی می کنه. شک نکن اگر ایران بود خودش رو می کشت بیشتر از یه میلیون حاضر نبودن فالوش کنن چون کسی حوصله نگاه کردن به زندگی های خسته کننده و آپارتمانی رو نداره دیگه علی الخصوص زندگی تو ایران که برای هیییچ مخاطبی دیگه جذاب نیست

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز