2777
2789
عنوان

همش گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 34 پست
بخاطر کسی زندگی میکنم ظاهرن زندگی میکنیم فقط اونا ناراحت نشن

والا این چه طریقه زندگیه ؟بچه مادر شاد میخواد مادر گریان و گوشه گیر افسرده نمیخوا. ینی حتی نباشی بهتر از اینه اینجوری ببینتت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرت مشکلی داره ؟

بدهنه فقط بدم میاد

من خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي تنهام ..... هيچكسي نيست ك موفقيت هامو بهش بگم و خوشحال بشه هيچكسي نيست ك شكست هامو بهش بگم ناراحت بشه هيچكي نيست ك باهاش درد دل كنم!!!! تنهاي تنها....
والا این چه طریقه زندگیه ؟بچه مادر شاد میخواد مادر گریان و گوشه گیر افسرده نمیخوا. ینی حتی نباشی بهت ...

خودم خسته شدم گاهی بچم اشکامو پاک میکنه

من خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي تنهام ..... هيچكسي نيست ك موفقيت هامو بهش بگم و خوشحال بشه هيچكسي نيست ك شكست هامو بهش بگم ناراحت بشه هيچكي نيست ك باهاش درد دل كنم!!!! تنهاي تنها....
هرمردی که زن اینجوری داشته باشه عصبی و بد دهن میشه. رابطه نداری دیگه بد تر مشکل روانی پیش میادا  ...

قبلن اینجوری نبودم ی کارایی کرده من باهاش اینجوری شدم

برید روانشناس بچه گناه داره مشکل داشتید نباید میاوردید چه گناهی کرده بچه 

اومده فقط بحسش این من مریضم مشکل اعصاب دارم مشکلاتی خودشو قبول نمیکنه

خیانت کرده؟راهش این نیست که طلاقه بچه اسیب میبینه

خیانت نکرده نمزاره پدر مادرم و ببینم ی هزاریم تو این چند سال خرج نکرده یعنی تو گوشم سوسک رف حاظر نشد ی هزاری خرج کنه درش بیارم

خیانت نکرده نمزاره پدر مادرم و ببینم ی هزاریم تو این چند سال خرج نکرده یعنی تو گوشم سوسک رف حاظر نشد ...

خب ازش شکایت کن خرج نداده و نمیزاره خانوادت ببینی برو قانونی پیگیری کن تکلیفتون معلوم شه

خب ازش شکایت کن خرج نداده و نمیزاره خانوادت ببینی برو قانونی پیگیری کن تکلیفتون معلوم شه

چطوری ثابت کنم

سخته اثبات کنی که نمیزاره خانوادتو ببینی ؟شاهد ببر خانوادت برن بگن. گرفتی مارو ؟شک دارم خانم باشی 😑 ...

خخخخ من خانم نیستم اگر خودمو جا خانم بزنم درباره س ک س میزنم ن بدبختی بیچارگی