سلام،من واقعا مشکل دارم دوس دارم طلاق بگیرم ۱۴سالم بود ازدواج کردم و الان خسته شدم دیگ خیلی بده ک زود ازدواج کردم حس میکنم ۴۰سالمه الان تازه ۱۷سالم شده ولی خیلی زندگی برام سخته وضع مالیمون خیلی خوبه و هرچی بخوام دارم شوهرم عاشقمه ولی من حتی کاربریمم زدم مجرد خجالت میکشم بگم متاهلم به زندگیم پایبندم ولی واقعا دوس دارم بگردم 😢😢😢😢شوهرم شکاک هم هستش ولی عالیه من عاشقشم کاش مجرد بودم....
من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️ ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست! ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست! 🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد! 💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است! ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌 ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴 ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید … سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مامان ۷۹۹۷ آره باید بسازم عزیزم ولی میگه بچه میخواد بخدا روم نمیشع حامله شم الان داره میگه اتاق کنار ...
گلم خیلی ها18سالگی مادرمیشن زیادم کم نیستا 18سال توشهرستانا و اکثرجاها خیلی عادیه برامادرشدن اگر14ساله مادرمیشدی اره زودبود ولی الان خجالت براچی ولی من براخاطرخودت میگم درستوبخون خودتوبکش بالابعدمادرشو ا
ر همسرت اصرارداره بگو میخام درسموبخونم کمکی بگیر برام هم درسموبخونم هم بچه بزرگ شه
من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️ ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست! ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست! 🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد! 💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است! ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌 ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴 ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید … سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
بچه های قدیمو زود شوهر میدادن؟درسته؟خودش هوایی نمیشد شوهر کنه بعد جدا بشه برا گردش؟
میشه برای رسیدنم به عشقم دعا کنی؟؟🖤کاش روزی برسد به خانه بیایم خسته و کوفته...کفش های تو پشت در باشد...عه پویا؟چ زود برگشتی...درحال ریختن دو فنجان چایی از روز و اتفاقاتش برایم بگویی به این امید زنده ام.. (کاربری برای دو نفر)
واقعا که خیلی بچه ایی آدم بخاطر هیچی چون فقط خسته شده جدا میشه فک میکنی تو این سنت جدا بشی میخوای چی ...
امیدوارم امثال شما یکم بیشتر مطالعه کنن
کی گفته فقط این چنین افرادی میان خاستگاری زن مطلقه؟؟
من منظورم اصلا استاتر نیست
توصیه میکنم حرفهای ازاده صمدی رو درباره طلاق گوش کنید
طلاق همیشه بد نیست گاها شرایط خیلی بهتری رو ایجاد میکنه .
وقتی میرم تو پربازدیدا یه دستم به تسبیحه یه دستم به گوشی 😑صلواتم ندم عذاب وجدان میگیریم حالا انگار مرگ و زندگی طرف بسته ب صلوات منه 😑😑 صلواتم بدم اینقدر تند میدم نرسیده به طرف بین راه محو میشه 😑😑 نکنین تورو ارواح جد مقدستون 😑😑 اومدیم دو کلوم غیبت کنیم نیومدیم مسجد که 😒😒😒😒😒😒😒
خدایا شکرت که هستی... خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت... شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
مامان ۷۹۹۷ آره باید بسازم عزیزم ولی میگه بچه میخواد بخدا روم نمیشع حامله شم الان داره میگه اتاق کنار ...
عزیزم اون پایین پیام یه فلش به سمت چپه ازش استفاده کن موقع جواب دادن چون تازه واردی گفتم😁منم ۱۷سالم بود بچه دارم شدم و الانم که ۲۰هستم دومی .البته من کمک داشتم و برام سخت نبود و تونستم باشگاه و استخر و کلاس برم و گواهی نامه بگیرم .ولی اگر شما کمک نداری این کارو نکن .بهش بگو عزیزم کمی صبر کن من سنم کمه ممکنه واسم مشکلی پیش بیاد .
گلم ایناهمش ب حسی ک ب خودت تلقین میکنی هم هسـ.باسرنوشت نمیشه جنگید اما میشه باهاش کناراومد.
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶