سلام،من واقعا مشکل دارم دوس دارم طلاق بگیرم ۱۴سالم بود ازدواج کردم و الان خسته شدم دیگ خیلی بده ک زود ازدواج کردم حس میکنم ۴۰سالمه الان تازه ۱۷سالم شده ولی خیلی زندگی برام سخته وضع مالیمون خیلی خوبه و هرچی بخوام دارم شوهرم عاشقمه ولی من حتی کاربریمم زدم مجرد خجالت میکشم بگم متاهلم به زندگیم پایبندم ولی واقعا دوس دارم بگردم 😢😢😢😢شوهرم شکاک هم هستش ولی عالیه من عاشقشم کاش مجرد بودم....
خوشی زده زیر دلم خواهر پولداری شوهرت خوبه عاشقتم هست خب با خودش هروز برو بگرد
« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️ 💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
خب تو که بچه بودی😏چرا ازدواج کردی😏میخواستی انقد زود دلت شوهر نخواد والا بچه هم بچه های قدیم تو الان باید یه دختر بچه دبیرستانی بودی
میشه برای رسیدنم به عشقم دعا کنی؟؟🖤کاش روزی برسد به خانه بیایم خسته و کوفته...کفش های تو پشت در باشد...عه پویا؟چ زود برگشتی...درحال ریختن دو فنجان چایی از روز و اتفاقاتش برایم بگویی به این امید زنده ام.. (کاربری برای دو نفر)