2777
2789
عنوان

اگه گفتین این شعر کیه؟جایزه بوستون میکنم کرونا بگیرین😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 107 پست
معنیش اینه که والا وقتی یه چیزی میگن بگو چش دهنتم ببند چون اگه یکی میگه مثلا اب خوبه ینی خوبه دیگه ت ...

تو اول زلالی اب رو دیدی اما شروع کردی به گفتن خوبی درخت و صدا اما وقتی خواستی از زلالی اب بگی دیگه ابی نبود چون رفته بود میتونه اینم باشه که حرفت و تحصینت همون وقتی که هست بگو چون ممکنه دیگه نباشش و فقط حسرتش بمونه نظر من اینه

🥀‌‌⃤IF U SEE EVERYTHING beautiful, know that ur drunk

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اول زلالی اب رو دیدی اما شروع کردی به گفتن خوبی درخت و صدا اما وقتی خواستی از زلالی اب بگی دیگه ا ...

تا حالا هیشکی با معنی شعر دهنمو به این خوبی نبسته بود با عشق قااارپپپ😳🙄😂😂😂❤❤💘❤💘❤💘❤❤💘❤

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
@______negar______   نگار نگا این جینگول شعر نوشته😁🖐🏻

ولش کن بیا بریم..میخاس میگف بمون    /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
تازه کشفیدم انقدر حجم درسیت زیاد بود به شعر نوشتن روی اوردی😂

عا بع ای کیوم فشار وارد شده😐😂😂😂😂

تا حالا هیشکی با معنی شعر دهنمو به این خوبی نبسته بود با عشق قااارپپپ😳🙄😂😂😂❤❤💘❤💘❤💘❤❤💘❤

تو شعر بگو من معنی میکنم به عنوان وکیل از حق تو و بقیه شعرا هم دفاع میکنم 😂😂😂😂

🥀‌‌⃤IF U SEE EVERYTHING beautiful, know that ur drunk
@venosendo   ونوس چه کردی با نگار؟ 🤨

/

ی روزی بود  تف بی من از گلوش نمیرف پایین ..حالاشعر گفتع ب ما نمیگ...جرم ازین بیشتر؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ولش کن بیا بریم..میخاس میگف بمون      /

منکه تو پیاما بهت گفتم خنگول بعدشم تو منو میشناسی سریع میفهمیدی من کوشتم لو میدادی😐😂😂😂

تو شعر بگو من معنی میکنم به عنوان وکیل از حق تو و بقیه شعرا هم دفاع میکنم 😂😂😂😂

دستت گرم دمت طلا😂😂❤

منکه تو پیاما بهت گفتم خنگول بعدشم تو منو میشناسی سریع میفهمیدی من کوشتم لو میدادی😐😂😂😂

هرچی باشع    /

نچ نچ نچ ونوس از تو بعید بود😬 برو تو اتاقم به کارای بدت فکر کن ونوس😕 @venosendo    

فقط کافیه یه اشتباه کنی ارامم میاد نصیحتت میکنه

سخن_بزرگان(# 🙄😂😂😂😂