2777
2789
عنوان

بهم انگیزهه بدین همه ظرفا کثیفن شوهرم بادست اب میخوره.

| مشاهده متن کامل بحث + 9283 بازدید | 323 پست
وای خدا بچه‌ها چرا همه نقش زن و نظافتچی رو اشتباه گرفتید🤕 واقعاً شما‌ خودتون تنهایی همه کارها رو ا ...

بله

من بچه کوچیک دارم درسم میخونم ب خودمو همه زندگیمم میرسم همیشه هم خونم مثل گل میمونه..

مدیریت زمان لازمه..دلم برا بچه اسی میسوزه واقعا!

احساس میکنم یه دو جین بچه داریوووووو؛عزیزم منم یه پسر ۷ماهه دارم و ازوقتی زایمان کردم هیچکس تاکیدمیک ...

دقيقا عين من

تازه شوهرم بي نهايت ريخت و پاش داره

حتي صبحونه هم ميزارم ميبره سركار

ديگه بماند ك ناهار و شامم حتما بايد باشه اون هم دو مدل مختلفت

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچقدر که ما مسئولیم شوهرمون هم مسئوله

نمیدونم چرا بعضی ها جبه گرفتن در مقابل حرف شما حتی خدا و پیامبر هم گفتن تنها وظیفه زن تمکین همسرشه ☺

حالا بعضی ها یا اطلاعات ندارن یا میخوان بگن ما خوب و زرنگیم ک باید بهشون گفت :

تو_خوبی#  

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

ببین گلم افسردگی بعداز زایمان گرفتی راست میگی ولی سعی کن به خودت بیایی شوهرت تحملش تا یک حدیه کاری نکن آرامشی که تو باید بهش بدی واز کسایه دیگه بگیره پاشو همین الان شروع کن  

به امید فردایی شاد بازندگی بهتر❤
ول کن اینا رو  اینا فقط ادای روشنفکری در میارن خونه خودشون همه کاار میکنن به ما میرسن حقوقدان ...

نمیدونم چرا میام اینجا چیزای عجیب غریب میبینم انگار یه دنیای دیگست فقط وظیفه زنا تو نی نی سایت این که باشوهرشون رابطه داشته باشن وتمام بقیه چیزا پای مرد اینجا زنا وظیفه ندارن خونه تمیزکنن وظیفه ندارن غذا بپزن وظیفه ندارن بچه داری کنن خوب برای اون یه کارم مردا یه فکری میکنن براچی ازدواج کنن و تعهد یه زندگی رو قبول کنن و خودشون به دردسربندازن خدایی اینجا آدم ازبعضی چیزا شاخ درمیاره

وای خدا بچه‌ها چرا همه نقش زن و نظافتچی رو اشتباه گرفتید🤕 واقعاً شما‌ خودتون تنهایی همه کارها رو ا ...

نظافت چی چیع خون خودشه واس مردم مگه کارمیکنه واس ارامش وسلامتی خونوادشم ک شدع بایدتمیزکنه

خدایا نی نیم توشکمم برام حفظ کن💚💚💚💚
وای خواهر من حالا همیشه خونم شوهرم ک میاد تر و تمیزه ولی نمیدونم چرا ایینه ک پاک میکنم لک میفته کلیم ...

شوهر من ازون فتنه های بلا گرفتست از همه چی سردرمیاره از غذا پختن و کار اشپزخونه بگیر تا تمیز کاری و کارای مردونه. اصلا نمیشه سرش کلاه گذاشت😑منم از صبح تا شب خونم با دوتا بچه زیر۲سال. سخته خب...ولی همیشه تمیز و مرتبه خونه.شده تا اومدنش سطحی جمع و جور کردم ولی حساسه😌

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
عزیز اینجوری خیلی برات سنگین میشه سعی کن نکنی این کارارو اینجوری تا اخر عمرت باید بسابی هاااا

آره اما مجبورم باید هر روز جارو بکشم هر روز حیاط بشورم خودم انجام میدم ولی شوهرم ک میگ این کارا بکن عصبی میشم .....

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
همسرم بیکار تو خونس براهمین زورم میاد اون بخوره بخواب من کار کنم

چرا باهاش صحبت نمیکنی که تقسیم کنید مسئولیتها و کارها رو؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

جدی کلاس دارم درسام سنگین بچه ی کوچیک

خب شوهرت کمک کنه بچه رو بگیره شما بدو برو کم کم کاراتو بکن

منم بچه کوچیک دارم چند روزه عاجزم کرد شب تا صبح بیداره باید بغلش کنم گریه نکنه 

خب کارای خونه رو نصف کردیم تمیزکاری هارو من انجام میدم و یه روز درمیون شوهرم غذا میپزه تا حد امکان زیاد میپزم تا غذا داشته باشم

یه لیوان مخصوص هم داشته باشید هرکی توی لیوان خودش آب بخوره 

ظرفای غذاهم بلافاصله بعد از غذا بذار توی سینک آب داغ رو باز کن و کفیشون کن و آبشون بکش

برای رخت و لباس بچتو شستن هم یه مینی واش بخر 

بچه ات شیشه میخوره دوتا شیشه بخر همیشه یکیش آماده و تمیز باشه 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
آره اما مجبورم باید هر روز جارو بکشم هر روز حیاط بشورم خودم انجام میدم ولی شوهرم ک میگ این کارا بکن ...

تا حالا سعی کردی ترک کنی این کارارو؟؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

من مثلا شوهرم امروز کلا نیست  کلی استراحت کردم و تو نی نی سایت  حالا دیگه میخوام پاشم یکمی خونه تمیز کنم فوقش ۲۰ دقیقه بشه ک بعید میدونم ۵ دیقه دیگه در خدمتتونم دوستان فعلا بای🤗🤪🤣

💜👶❤
وای خواهر من حالا همیشه خونم شوهرم ک میاد تر و تمیزه ولی نمیدونم چرا ایینه ک پاک میکنم لک میفته کلیم ...

الهی بگردم خوب آینه و شیشه یکم سخت تمیزکردنش که بدون لک باشه و دستمالت پرزنده از این دستمال نانو ها بگیرعالیه بهش دستمال سیرابی هم میگن وقتی میشوریش دقیقا عین سیرابی لیز میشه محشر نه لک میندازه نه شیشه پاکن میخواد خیلی کار باهاش راحت گلم