2777
2789
عنوان

مالیدن یا کشیدن یا خود ارضایی کودک ۱۸ ماهه یا زیر دوسال

| مشاهده متن کامل بحث + 6060 بازدید | 52 پست
پسر عموی منم اینطوریه😂😂مامانش وقتی میخواد ببرتش حمام یا دستشویی بشورتش داد میزنه گریه میکنه میگه ت ...

😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا تازه بیچاره پوشکم داره نمیدونم منطورش چیه

واقعا اعصابم خراب شد،اگرم حس شادی توچهره بچه نمایان شه بخاطر لذت از خارشه نه خودارضایی

تورندگی یچیزایی روآسون میشه فهمید،،،سختمیشه فهموند
ببخشید بچه ۱۸ ماهه از کجا فهمیدید عادتش بخاطر خود ارضاییه شاید بازیش اینجوری بوده؟ 

دقیقا گذاشتن کلمه خود ارصایی روش یکم زیاده رویه .بازیه ولی خوب چون به عادت تبدیل میشه باید جلوشو گرفت .مثل انگشت مکیدن

عجب ینی توبچه رو دکترم نبردی؟ جالبه  این علمو از کجا آوردی که خودارضایی میکنه

خانم عزیر...من

اومدم ایجا که بخشی که این مشکل دارن...

به این راهکار که من چند مشاوره کمکم کردن.بتونم کمکشون میکنم

دکتر دختر منو کامل بررسی کرده...

عاقا اصلا کلمه خود ارضایی روش نزارین .همون مالیدن .شما بچه هاتون به اینکار عادت کنن میزارید هروقت بخوان یا وسط مهمونی انجام بدن ....یه کار ناشایسته باید جلوشو گرفت .هر اسمی میخواین بزارین روش .

2790
2778
2791
2779
2792