2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

14 isn't there?

15 does he? 

سوال اول که اول جواب دادم رو انگار اشتباه نوشتی. دیگه کمکی ندارم. بای و آرزوی موفقیت در امتحان تقلب! فیلم ببین با زیرنویس انگلیسی تا انگلیسیت عالی شه. هه هه

14 isn't there? 15 does he?  سوال اول که اول جواب دادم رو انگار اشتباه نوشتی. دیگه کمکی ند ...

ممنون مهربونم😍❤

درستش کردم. اصن امتحان بدون تقلیم داریم مگه😆 کلاس میرم ولی به خاطر کرونا نمیرم فلن اکثرا یادم رفته😑

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

14 isn't there? 15 does he?  سوال اول که اول جواب دادم رو انگار اشتباه نوشتی. دیگه کمکی ند ...

میگما خصوصی شماهم نمیاد؟ ینی نمیشه پیام بدی 

ممنون مهربونم😍❤ درستش کردم. اصن امتحان بدون تقلیم داریم مگه😆 کلاس میرم ولی به خاطر کرونا نمیرم فل ...

یه بارم در عمرم تقلب نکردم که فکر کنم از بی عرضگیم بوده هه هه   نوش جونت تقلب ها 

یه بارم در عمرم تقلب نکردم که فکر کنم از بی عرضگیم بوده هه هه    نوش جونت تقلب ها

وای جدی میگی چجوری میتونی