2777
2789
زدم

ممنون

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
زدم عزیزم

ممنونم

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ارومشده بچه 

بچه تمام حس ای شمارو درک میکنه اگه پرخاشگری کنی یا ناراحتی داد و هوار اونم ناارومی میکنه حتی یه غر بزنی 

یکم مهربانتر باش حوصله به خرج بدهد انگار شما خود تم شدی عین بچه اون گریه زاری میکنه شما هم لج میکنی 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
خب بعضی بچه ها خیلی نا آروم ان قمر در عقرب به دنیا اومده ؟

نه بابا چه حرفیه

بچه خواهر شوهر من تا خود 1سالگی یه بند گریه میکرد نا خواب داشت نه خوراک 

تمام دکترای شهرمونم بردن خیییلی سخته ها

ولی خب کاری نمیشه کرد بعضی بچه ها همینن باید مدارا کرد

حالیشون نمیشه که

در عوضش دختر من تا 40 روزگی ارووومه اروم بود از 40روزگی دلدردش شروع شد تا 4ماه شبا یسره جیغ می‌کشید 

خدارو شکر  تا الان ک سالشه خییلی دختر ارومیه. شبا هم 11میخابه تا 12ظهر

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 

استارتر عزیز،برای ارامش خودت غسل صبر ونشاط کن تا خداکمکت کنه بتونی بچتو بزرگ کنی ،بچه ها که بزرگتر بشن شیطنتشون بیشتر میشه قدرت تحمل مادر کم میشه،دخترمن خیلی طفلی اذیت میشد،پس اگه جای من بودی حتما میکوبیدیش به دیواردیگه،بعدم سعی کن علت گریه رو متوجه بشی بهتر میتونی باهاش کنار بیای

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍
الان ارومشده بچه  بچه تمام حس ای شمارو درک میکنه اگه پرخاشگری کنی یا ناراحتی داد و هوار اونم ن ...

خخ بخدا اولین بار بود اینجور شدم خودم خیلی ناراحت شدم

امضا ندارم🙂اثر انگشت میزنم🤭
استارتر عزیز،برای ارامش خودت غسل صبر ونشاط کن تا خداکمکت کنه بتونی بچتو بزرگ کنی ،بچه ها که بزرگتر ب ...

من خیلی تا الان باهاش سختی کشیدم. رفلاکس عمل غده زردی نگم برات 

من خیلی تا الان باهاش سختی کشیدم. رفلاکس عمل غده زردی نگم برات 

دختر منم رفلاکس شدید داشت دکتر میگفت از هرده دقیقه سه بار شیربالا میاورد زردیش ۱۷ بود بادستگاه توی خونه مراقبت میکردیم عزیزم هرمادری به اندازه خودش برای بچه زحمت کشیده وسختی دیده

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍
دختر منم رفلاکس شدید داشت دکتر میگفت از هرده دقیقه سه بار شیربالا میاورد زردیش ۱۷ بود بادستگاه توی خ ...

پسرم زردیش 24 و نیم بود با کلی بخیه 3 روز خوابوندم بیمارستان