2777
2789
عنوان

بیمار کرونایی بدحال دیابتی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 63 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگران نباش .یه دکتر خیلی خوب هم توی کامکاره دکتر آقا حسنی اون از اقوام ماس .دوست داشتی پروندش به ایش ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت 

از فردا شروع میکنن ان شالله که نتیجه بده 

عمتون خوبه؟  میگن شهیدبهشتی پلاسما درمانیش خیلی خوبه

گفتم‌زود سر پا شد .هزینش فقط بالاس با اینکه پرستار از بیرون باید بگیرن .یکی اینکه باید پدرت اصلا بلند نشه بره دستشویی حتما لگن بزارن براش .این دکتره گفت فشار میاد به قلب یا مغز

گفتم‌زود سر پا شد .هزینش فقط بالاس با اینکه پرستار از بیرون باید بگیرن .یکی اینکه باید پدرت اصلا بلن ...

نمیدونی حدودن هزینش چقدره؟ 

مگه خود بیمارستان انحام نمیده؟ پرستار برای چه کاری منظورته

نمیدونی حدودن هزینش چقدره؟  مگه خود بیمارستان انحام نمیده؟ پرستار برای چه کاری منظورته

واله عمه من ۱۵تومن داد دوماه پیش .پرستار گفته بودن باید از بیرون بیاره اونم ده شب ۵تومن داده بودن .شایدم شرایط بیماری عمه من فرق داشته چون همزمان یکی دیگه از اشناهامون ۳۰تومن داده بود .اگر هزینه شما قرار بود اینقدر بشه الان بهتون گفته بودن نه که یه ربع قبل بگن .شاید رایگان شده باشع

واله عمه من ۱۵تومن داد دوماه پیش .پرستار گفته بودن باید از بیرون بیاره اونم ده شب ۵تومن داده بودن .ش ...

نه رایگان که نیست فقط گفتن هزینش بالاست 

دیگه چاره چیه نمیشه دست رو دست گذاشت 

خدا همه مریضا رو کمک کنه و شفا بده

عزیزم فامیل ما   دیابتی بود انسولین  میزر سنش  ۷۰ سال  با وزن  ۱۲۰  کی ...

خیلی با حرفت امیدوار شدم ممنون❤

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

اخبار چينو همون اوايل دنبال ميكردم به انگليسي،  دكترشون اومد اعلام كرد يه درصد خيلي بالايي ازونا كه حالشون وخيم بود با پلاسما درمان شدن و بعد از اون تاييدش كردن كه بهترين راه درمانه