2777
2789
عنوان

چرا تعطیل شد؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 105 پست
چیکار کنم😩😩😩

همین که دوست جون میگه رو نصب کن

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود...گاهی برای خنده دلم تنگ میشود...گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود...گویی به خواب بود جوانی مان گذشت...گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود 
همین که دوست جون میگه رو نصب کن

درررررررست شد قطع کردم دوباره اومدم😂😂😍😍😍

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درررررررست شد قطع کردم دوباره اومدم😂😂😍😍😍

افرین بر تو و پشتکارت.فکر کنم همسر گرام ترفند زده بود نیای نی نی سایت.تو به تلاشت ادامه بده

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود...گاهی برای خنده دلم تنگ میشود...گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود...گویی به خواب بود جوانی مان گذشت...گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود 
افرین بر تو و پشتکارت.فکر کنم همسر گرام ترفند زده بود نیای نی نی سایت.تو به تلاشت ادامه بده

آره خیلی تهدید میکنه ک کلا نتو قطع کنه هفته پیشم عملی کرد منم تا 118 زنگزدم واسه پیگیری😂😂😂

بیخیال شد دیگ دید حریفم نمیشه🤣🤣

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
آره خیلی تهدید میکنه ک کلا نتو قطع کنه هفته پیشم عملی کرد منم تا 118 زنگزدم واسه پیگیری😂😂😂 بیخیا ...

همینه دیگه.دعا کرده سایت به فنا رفته

همینه دیگه.دعا کرده سایت به فنا رفته

هیییییی 

منم دعا میکنم کلا گوشیش به فنا بره 🤣🤣😂😂😂😂

هیییییی  منم دعا میکنم کلا گوشیش به فنا بره 🤣🤣😂😂😂😂

بدتر شد که.شاخه ای که خودتم روش میشینی رو نشکن که 

بدتر شد که.شاخه ای که خودتم روش میشینی رو نشکن که 

نه من از طریق کامپیوتر هم میتونم بیام ولی باید نت باشه دیگ... 

نه من از طریق کامپیوتر هم میتونم بیام ولی باید نت باشه دیگ... 

بلخره مصرانه به کارت ادامه بده کم نیار.ما نیرو کم داریم

بلخره مصرانه به کارت ادامه بده کم نیار.ما نیرو کم داریم

😂😂😂😂

نه هستم نگران نباش... 

مگه اینکه نت نداشته باشه دیگ🤪🤪🤪

😂😂😂😂 نه هستم نگران نباش...  مگه اینکه نت نداشته باشه دیگ🤪🤪🤪

خب پس خدا رو شکر

@اناهیتاجون     کجایی جوجو بیا اینجا ...

سلام برتو😍😍😍صبح بخیر بازم دیر اومدم 😂😂

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
سلام برتو😍😍😍صبح بخیر بازم دیر اومدم 😂😂

سلام ای خواهر جان 🥰

نه بابا من خودم دیشب زود رفتم خوابیدم 😆

شوهرم صداش دراومد ...🙄😬

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

افسون کجایی بیا دلبر 🥰

جوووونممممم عشقم دلم برا خودتو لگنت تنگه کهههههه😍😍😍😍😍😍😓

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
جوووونممممم عشقم دلم برا خودتو لگنت تنگه کهههههه😍😍😍😍😍😍😓

سلام عزیزم خوبی خوشی ...🥰😍

بچه های جای باحال میرید تگ کنید 

سایت دیگه شده همش غم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1