2777
2789
عنوان

اقا ینی چی من نمیدونستم صدای گوز از ویدئوکال هم معلوم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6486 بازدید | 208 پست
هیچی عالیه عشقم من دیگه چهار دقیقم تموم شد از اون دنیا دارم مینویسم برات

منم دارم میام الان تو عالمیم که از بالا خودتو میبینی😂

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 
یه زنه سوار تاکسی میشه  میگه اقا باقر خان میرید  تاکسیه میگه معلومه خانوم اگه نمیرید که ...

منم گووووززز

زااارررت

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گووووززز زااارررت

حالا دوسپسرتم بعد ب بچتون میگه مامانتون یَک گوزویی بود که تو تماس تصویریم خودشو نتونست بگیره

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
اره بابام خواب بود دهتش وا بود چنان گف قررررررت از خواب پرید گف چی بود😯 این شکلی یهو دید من خودمو ...

😂😂😂حالا خوبه متوجه شد صدای چیه یه دفعه منم قرررت نه زااااارت گوزیدم دو تا بچه هام با شوهر باهم پریدن شوهرم چون کارش زیاده خیلی خوابش عمیقه می‌گفت چی شد گفتم هی چی هیچ چی بخواب اونم خوابید صبح هم اصلا چیزی یادش نمیومد اما من هنوز هم که هنوزه 😂😂😂😂🤦‍♀️کلی میخندم 

حالا دوسپسرتم بعد ب بچتون میگه مامانتون یَک گوزویی بود که تو تماس تصویریم خودشو نتونست بگیره

دیگه تو زندگی مشترک زیاد ازینچیزا پیش میاد کم کم باید عادت کنه

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
دیگه تو زندگی مشترک زیاد ازینچیزا پیش میاد کم کم باید عادت کنه

خاااک😂

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
منم دارم میام الان تو عالمیم که از بالا خودتو میبینی😂

تصوراتت خیلی قویه خدایی😅😅😅😅

خاااک😂

والا خب🤣

😂😂😂حالا خوبه متوجه شد صدای چیه یه دفعه منم قرررت نه زااااارت گوزیدم دو تا بچه هام با شوهر باهم پر ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 
تصوراتت خیلی قویه خدایی😅😅😅😅

خیییییلی😂😂😂😂😂😂

وای اسی تا پنج روز بسمه بخندم 😂😂😂ممنون در این وانفسای کرونا و بچه داری شب بیداری موجبات خنده مارو ...

فدات عزیزم 

طرف دوسپسر سابقم بود 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

میخوای ببینیش؟بازم؟

اره اگه خدا بخواد