2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام .منم باردارم و پس از بالا پایین کردنهای بسیار الان بطور جد دارم به اسم کوثر فکرمیکنم. بنظرم اسم با معنا و پر مفهومیه که انتخاب خداست برای حضرت فاطمه. و این فلسفه ی کنی نیست.چشمه ای دربهشت .حضرت فاطمه. و معنای خیر فراوان.... سوره ای در قرآن..... مخفف ایم منم میشه سم...ولی تا حالا کسی مخفف نکرده .یا مخفف اسم زهر میشه زهر....تا حالا شنیدی یکی به زهرا ها بگه زهر!! من نشنیدم .حالا کوثر یه آدم بافرهنگ چه مذهبی باشه چه نباشه هرگز اسم قرآنیو به سخره نمیگیره مگر اینکه اراذل اوباش باشه که اون نه مهمه نه با ما سرو کار دارن!! من دارم بهش فکر میکنم گفتم افکازمو باشما هم درمیون بزارم شاید بدردتون خورد. حالا چی گذاشتین؟

شوهرم خیلی دوست داره من دودلم میگم بچمو مسخره نکنن ادمای بی فرهنگ

عزیزم من هفده سالمه و اسمم کوثره و تاحالا هیجا مسخرم نکردن🤔 اتفاقا میگن چه اسم تک و خاصی داری خودمم دوسش دارم حالا بازم هرجور خودت میدونی 🤕

سلام .منم باردارم و پس از بالا پایین کردنهای بسیار الان بطور جد دارم به اسم کوثر فکرمیکنم. بنظرم اسم ...

من که تاحالا کسی مسخرم نکرده ولی فامیلیم که چوپانیه مسخره کردن😂😂 ولی اسممو اصلا 

خودمم خیلی دوسش دارم😍