ديگران واسم نيستن هيچ اميدي ب زنذگي ندارم دنبال قرصم
آخه آبجی مگه چی شده که انقد ناامید شدی؟
بخدا اشتباهه کارت عزیزم
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
سارینا بجای اینکارا برو پیش یه روانشناس تو چی کم داری که میگی نا امیدی از زندگی مگه دختر؟؟؟ هم خوشگلی هم سالمی هم یه سقف بالای سرت هست دیگه این کارا چیه؟ تو مشکلت کمبود اعتماد بنفسه با روان درمانی حل میشع .اینکه میگم روانشناس بهت برنخوره ها منم خودم میرم از وقتی میرم حالم خوووب شده
نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاهخوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز میشود🍃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه پسر از اشناهامون اینکارو کرد اخرش پیشمون شده بود میگفت کمکم کنید ترو خدا نجاتم بدین نمیخوام بمیرم
اخرشم مرد
قرص برنج راه درویی نداره نکن اینکارو
🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
ولی فکر این چیزا نیستم با اینکه از زندگیم بگم همتون شاخ درمیارید
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
خوشبختی دیگران ، از خوشبختی ما کم نمیکند و ثروت آنان رزق مارا کم نمیکند وصحت آنان هرگز نمی گیرد سلامتی مارا پس مهربان باشیم و آرزو کنیم برای دیگران آنچه را که ، آرزو میکنیم برای خودمان ...
بعد الان با خودکشی ب آخرت آباد و پر از گل و بلبل امید داری ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه انسان میفهمیده ک مشکلات و سختی هایی ک میکشه چ پاداش بزرگی پیش خدا داره حاضر میشد تکه تکه بشه امروز اینو ی جا خوندم.
صبر پیشه کن عزیزجان
هممون مشکل داریم ب اشکال مختلف نمیشه ک هرکی مشکل داشت بکشه خودشو برو ی آب بزن صورتت ی کم گلاب بریز داخل آب سرد بخور و بو کن بخدا توکل کن آروم باش گلم