2777
2789
عنوان

بی ما ک سایت معنی نعارع/

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 262 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشخممممم سالار من قهرمان من؟ من بالا پشت بوم اپارتمان تو کوچشونماااا یه تیک دیگه بزنی با تک تیر اندا ...

@hadis6981  

قبر جدم لرزید حدیث کات فور اور  /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
شنا هم خوبید😍 ولی قبلنا نبودین هم خوب بود حتی یکم بهتر😂

😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯من عاشق دهه 80 ام خیلی جینگولاند . 

دهه 60 خیلی عاقل اند 

دهه 70 که خودمم باشم . ی دوره خاص بود 😎😎😎😎😎 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
ای جان🤣🤣🤣 بیا زیر پتو نبینتمون🤪

یاخدا اینارو ننداز ب جون من  /

تازع س تا دیگشون هنو نیومدن   /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
اصن زندگی بدون دهه هشتادیا منی نداره🍓🍫

ایول..دمت هات/

خاشامان_عاماد#  

😂😂😂 چ خشن شوورت چجوری تحملت میکنه؟؟؟؟؟

ببیناااااااا میام اون موهاتو از سرت جدا میکنم عین انابل میذارمت تو دکوراسیون بدنتو تبکه تیکه میکنم عین قاشقچیه چیه اسمش؟همون پخش میکنم بین سگای شهر من پلیس دایره جنایی امااااکارمو بلدم😐😎😈😈😈😈😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
نه_به_دهه_هشتاد_ستیزی#  

باریـــــــــــــک#