2777
2789
عنوان

توروخدا بگید من الکی حساس شدم یا نه...

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 44 پست

الکی حساس شدی 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 حالا حرکات خودت داره سرت اجرا میشه ببین چ حسی داره

دقیقا👍

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش میگی بلاخره منم مَردم؟؟ 

نه خخخخ من بهش میگم چرا مثل قبل نیستی اون این حرفو میزنه میگه بالاخره منم مردم باید پول دستم باشه درصورتی که قبلا 400 تومن خودش برمی‌داشت میگفت بسمه بقیش براتو خرجی خونه رو مدیریت کن 

واه🥴اون پول درمیاره ، زحمت میکشه جون میکنه بعد باید بیاد از شما پول توجیبی بگیره؟

بعد ناراحتم میشی ازش؟ مطمئن باش همسرتون قبل شما از دستتون ناراحت شده

بعضی رفتارای خانمای اینجا رو میبینم برام سواله واقعا برای مردشون غروریم باقی گذاشتن؟

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  

شاید بخاطر بچه و کرونا ک خطرناکه میگه ولی قبلشم شاید اون اذیت میشده ک همه حقوقش دست شما باشه و واسه هرکاری باید بیاد از خودت بگیره

آدمارو قضاوت نکنیم تنها به این دلیل که گناهامون باهم متفاوته
 حالا حرکات خودت داره سرت اجرا میشه ببین چ حسی داره

آخه خودش خیلی ولخرجه الان پولمون تموم شد دیگه باید صبر کنیم تا 2 هفته دیگه حقوقش رو بدن 

خودش قبلا راضی بود این مدلی چون میدونه ولخرجه و نمیتونه پس انداز کنه 

شاید بخاطر بچه و کرونا ک خطرناکه میگه ولی قبلشم شاید اون اذیت میشده ک همه حقوقش دست شما باشه و واسه ...

آخه خودش این پیشنهاد رو داده بود باباش و داداشاش هم این مدلی هستن خودش راضی بود اینجوری

وای چ کار سختی... من اصلا نمیتونم تحمل کنم خرجی خونه دستم باشه... انقدر که مشغله فکری داره... بخصوص ...

همه چی میخره ولی من نمیخوام ولخرجی کنه میخوام پس انداز کنیم نه تنها پس انداز نکرده این ماه الان پولمون تموم شده تا 2 هفته آینده هیچ پولی نداریم 2 میلیون هم پس انداز مرده بودم برد داد به مامانش😭

نه خخخخ من بهش میگم چرا مثل قبل نیستی اون این حرفو میزنه میگه بالاخره منم مردم باید پول دستم باشه در ...

خب حالا مدیریتش چطوره؟ پول کم اوردین تا آخر ماه؟ 

درکل زیادی حساسی بنظرم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
آخه خودش این پیشنهاد رو داده بود باباش و داداشاش هم این مدلی هستن خودش راضی بود اینجوری

اها خب اگه خودش راضیه ک هیچی.ولی حساس نشو وضعیت کرونا اصن خوب نیس ک بخوای خودت بری بیرون خرید کنی

آدمارو قضاوت نکنیم تنها به این دلیل که گناهامون باهم متفاوته

منم همینطور بودم

خیلی درگیر حساب و کتاب شدم.خیلی محو مادیات شدم.الان اگر پولشو نده دعوای بد میشه

بنطرم اصلا خوب نی

البته ن ک همه چی ازش بگیرم

پول تو صندوق میداره و اون دست منه.مانده ش میذارم تو حسابم ک پولای اونه

ادمی نیستم براخودم خرج الکی کنم

والا تا قبلش کارتون درست نبوده خیلی توقعت زیاده مگه اسیره😕 همه ی حقوقشو میگرفتی  برای پول ب ...

آخه پول نداره عزیزم من قبلا تنظیم میکردم تا آخر ماه کم نیاریم چیزی هم اگه نیاز داشتم میخریدم به شوهرمم اندازه پول بنزین و خرید میوه پول میدادم یعنی خودش میگفت 400 بده بسه برام اما الان میبره پول رو الکی خرج میکنه پس اندازم نمیکنه 

خب حالا مدیریتش چطوره؟ پول کم اوردین تا آخر ماه؟  درکل زیادی حساسی بنظرم

آره پول کم آوردیم من خودم هرماه پس انداز میکردم این ماه هیچی که پس انداز نکرده پولم تموم شده تا 2 هفته دیگه حقوقش رو نمیدن تازه این ماه 2 میلیون هم من ذره ذره جمع کرده بودم با بدبختی برده داده به مامانش😔

اها خب اگه خودش راضیه ک هیچی.ولی حساس نشو وضعیت کرونا اصن خوب نیس ک بخوای خودت بری بیرون خرید کنی

آخه الان احساس میکنم پول رو از من گرفته که ولخرجی کنه و منو نمیذاره برم بیرون اعصابم خورد شده خیلی حس بدی دارم به بچم احساس میکنم تقصیر بچست محدودیت های من