من و شوهرم یکسال و نیم بعد ازدواجمون بچه دار شدیم الان باردارم احساس میکنم مثل قبل دوستش ندارم چون کرونا و بارداری منو بهونه کرده خرجی خونه رو ازم گرفته همه خریدا رو خودش انجام میده شاید بنظرتون بگید کار خوبی کرده و من راحت شدم با این وضعم ولی الان من این حسو ندارم حس میکنم داره منو محدود میکنه هی میگه بیرون نرو برای خرید هرچیز باید چندبار بگم پول بهم بده آخرش میگه صبر کن خودم میخرم این برای منی که هرماه کل حقوق شوهرم دستم بود و از من پول میگرفت واقعا عذاب آور شده حس میکنم این بچه دست و پا گیر شده برام😔😔 سر این موضوع واقعا سرد شدم از شوهرم
ببهش میگم چرا اینکارو میکنی بالاخره منم مردم باید یه پولی تو جیبم باشه یا نه بخدا قبلا ماهی 400 اندازه پول بنزینش بهش میدادم بقیه پولشو میریختم تو کارت خودم خرج خونه رو خودم تنظیم میکردم
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه خخخخ من بهش میگم چرا مثل قبل نیستی اون این حرفو میزنه میگه بالاخره منم مردم باید پول دستم باشه درصورتی که قبلا 400 تومن خودش برمیداشت میگفت بسمه بقیش براتو خرجی خونه رو مدیریت کن
وای چ کار سختی... من اصلا نمیتونم تحمل کنم خرجی خونه دستم باشه... انقدر که مشغله فکری داره... بخصوص ...
همه چی میخره ولی من نمیخوام ولخرجی کنه میخوام پس انداز کنیم نه تنها پس انداز نکرده این ماه الان پولمون تموم شده تا 2 هفته آینده هیچ پولی نداریم 2 میلیون هم پس انداز مرده بودم برد داد به مامانش😭
نه خخخخ من بهش میگم چرا مثل قبل نیستی اون این حرفو میزنه میگه بالاخره منم مردم باید پول دستم باشه در ...
خب حالا مدیریتش چطوره؟ پول کم اوردین تا آخر ماه؟
درکل زیادی حساسی بنظرم
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
والا تا قبلش کارتون درست نبوده خیلی توقعت زیاده مگه اسیره😕 همه ی حقوقشو میگرفتی برای پول ب ...
آخه پول نداره عزیزم من قبلا تنظیم میکردم تا آخر ماه کم نیاریم چیزی هم اگه نیاز داشتم میخریدم به شوهرمم اندازه پول بنزین و خرید میوه پول میدادم یعنی خودش میگفت 400 بده بسه برام اما الان میبره پول رو الکی خرج میکنه پس اندازم نمیکنه
خب حالا مدیریتش چطوره؟ پول کم اوردین تا آخر ماه؟ درکل زیادی حساسی بنظرم
آره پول کم آوردیم من خودم هرماه پس انداز میکردم این ماه هیچی که پس انداز نکرده پولم تموم شده تا 2 هفته دیگه حقوقش رو نمیدن تازه این ماه 2 میلیون هم من ذره ذره جمع کرده بودم با بدبختی برده داده به مامانش😔
آخه الان احساس میکنم پول رو از من گرفته که ولخرجی کنه و منو نمیذاره برم بیرون اعصابم خورد شده خیلی حس بدی دارم به بچم احساس میکنم تقصیر بچست محدودیت های من