2777
2789
عنوان

قضاوت کنین...

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 42 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو دوران قبل ازدواج اینطوریه .من تو دوران نامزدی شوهرم التماس میکرد دو دقیقه دیگه حرف بزن بعد برو‌.یا نیمه شب خوابت نبرد زنگ بزناا.یادت نره .

بعد ازدواج یه شب خوابم نبرد.نیمه شب گفتم  خوابم نمیبره .گفت بسم الله بگو بخواب وای مرده بودم از خنده ‌ 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
مهندسه

خدا چرا از اینا سر راه من سبز نمیکنه هان😐

پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می‌کنی.
مهندسه

صحبت کردن که خوبه 

احتمالا خیلی بهت علاقه مند شده 

شاید هم چون خیلی تنهاست

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

نه اینطوری نه اونم که اخر شب فقط  

در طول روز چند ساعت  خوبه به علاوه اخر شب سر کار که بکوب کار نمیکنه؟  اگرم کارش سخت باشه خوب میدونی و ناراحت نمی شی 

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂
اتفاقااا همشم سر کاره اما اخلاقش تو این قضیه بده

خوب پس بنده خدا داره واست وقت خالي ميكنه كه باهات حرف بزنه 

اول رابطه دو طرف واسه هم ناشناخته هستند ، حرف زياد دارند 

اگر دوستش داري سخت نگير