2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=164370267]@نی_نی_یار_2 ‍ [/QUOTE]

چیه تاپیکه عرو مادرشوهر جاری باید فقط باشه چقد ذهنتون مریضه خب بدبخت سوال داره میخواد ببینه شاید مشکل داره سایت زنانو بارداریه دیگه

میشه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستید🙏🥺
نه بابا منم همینطورم پوزیشن بد میگیریم. مثلا پوزیشن داگی خیلی اینجوری میشه. الان که باردارم هم گا ...

دوستان من مجردم یکی از دوستام این مشکل رو داشت برام گفته بود .

ترک قشقایی 
دیشب نشسته بودیم میوه میخوردیم شوهرم دراز کشید چشماشو بست بعد چند دیقه گفتم خوابیده دیگه ی صدا از خو ...

وااااااای خجالت کشیدی ... خو می‌رفتی دستشویی دیگ 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

دوستان با جنبه که خیلی موافق این تاپیک هستین،یکیتون به من توضیح بده که ایشون اگه مشکل حاد داره و از ناچاری اومده اینجا سوال میپرسه،خو چرا می‌پرسه کیا اینجوری شدن؟اصن ده نفر اینجوری شدن،خو چی؟ مشکلش حل شد؟ یا حداقل عنوان رو محترمانه تر مینوشت،این چیه آخه همه مرد و زن و بچه و کوچیک و بزرگ میان ببینن 

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
دیشب نشسته بودیم میوه میخوردیم شوهرم دراز کشید چشماشو بست بعد چند دیقه گفتم خوابیده دیگه ی صدا از خو ...

😂😂😂منم یبار تو دعوا اینطوری شد

داشتم حرف میزدم جدیییی یهو یکی در رف

هیچی دیه تررر تررر خندیدم 

باورت میشه ی باد باعث اشتیمون شد😁😑

مشکل از شوهرته بد میزنه😐😂

وای خدا 😂😂😂😂😂

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑