نه شهر ما گیر بازاره کلا پلیس گشت داره کسی باز باشه پلمپ میکنن...
خوشبحالتون!بهتره مغازه ها بسته باشن فروش اینترنتی داشته باشن...
دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
والا شهرما ک همه جابازه تازهاجنگل جمعه ها و هرشب ساحل ودریا تا آخرشب پابرجاست . البته ما فقط ب ...
من نمیدونم چیکار کنم تولد همسرم همه جا بستس😔😔
منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….
منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….
خرید اینترتی واگه قبول داری اینترتی خریدکن. البته من خودم ب شخصه قبول ندارم ولی خب هرکی ی نظری داره
منم قبول ندارم شاید اصلا دست ادم نرسه شایدم یه چیز دیگه بیارن....
ممنون گلم باورت میشه ۶ ماه قبل ب فکر بودم و استرس داشتم اما شرایط جور نمیشد برم مشکل خیلی داشتم مهرماه میخاستم برم پول نداشتم حالا ک پول دارم مغازه ها تعطیل شده...😔
اره فکر خودمم همینه چنتا کلیپ هم دربارش درست کردم من عقدم دعوتش میکنم بیاد خونمون کیکشو بهش میدم تزیین میکنم با شمع و بادکنک کلیپارو هم نشون میدم بهش کادوشو بعدن میدم فقط خداکنه کیک فروشیا بسته نشن😔