nonoty مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 1140 عنوان ميشه يه متن بگين بفرستم واسه همسايه ام 231 بازدید | 24 پست ديگه تركيدم از دست سرو صداشونيه ريز گوپ گوپانگار تو خونه مسابقه دواز صبح همش صدا دو ميداني ديگه كلافه شدم ٥ ماهه دارم تحمل ميكنمخدا نكنه بخوان بيان تو راه پله انگار ٣٠ نفر آدم صدا ميكنندر صورتي ك يه زن و شوهر با يه دختر٧ ساله ان 👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿 1399/08/25 | 17:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقم_پسرم_ساجد عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 9625 همسایه ما هر شب ساعت 4 میخوابن پدرمونو در آوردن آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105506 حضوری صحبت کن..یا بگو مدیر ساختمان بگه گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
fifijon عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 866 ما انقد ساکتیم فک میکنن کسی نیس برعکس همسایمون صداش تو خونه ماس روانیم کرده 😭😭😭😭😭
sarammmm21 عضویت: 1399/08/03 تعداد پست: 2558 همسایه ما هر شب ساعت 4 میخوابن پدرمونو در آوردن دقیقا ۴ ب بعد یه ظبت با صدای بلند روشن کن اهنگ بزار چندبار که نتونن بخوابن حالتو درک میکنن کاربری برای دو نفر است
rashin_b عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 4348 با_فرهنگ# _باشیم رو بزن بهش 🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
nonoty مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 1140 همسایه ما هر شب ساعت 4 میخوابن پدرمونو در آوردن كلافه امفكر كن از صبح تا شب ساعت ٢ تو سرت صداي گوپ گوپ بياد 👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
janahoraaa عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 17590 خداروشکر ک آپارتمان نشین نیسم من ی ثانیم تحمل این چیزارو ندارم ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹
nonoty مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 1140 ما انقد ساکتیم فک میکنن کسی نیس برعکس همسایمون صداش تو خونه ماس روانیم کرده 😭😭😭😭😭 منم رواني شدمدوست دارم برم درخونشون و فقط جيغ بزنم بريدم از دستشون 👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105506 واسشون نعل بخر بزار دم درشون 😹😹😹 گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مهتاب2228 عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 5953 برین بمال به کفشاشون دلت خنک بشه😁اگه بهشون تذکر بدی بدتر لج میکنن باهات😒
متولدبهاران عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 783 بنویس پیام میدم بهت صدای جیغ شنیدم گفتم ببینم حالت خوبه نکنه خونتون دزد اومده خدانکرده البته ازیه طرفم موندم بیام درخونتون یانه آخه همیشه صدا که خیلی میاد فقط بخاطرخدا