من و همسرم تازه دو هفته عروسی گرفتیم ولی با ۱۰ نفر ادم بعد پدرشوهرم ک میخواست برام طلا بخره گفتم نمیخوام پولشو گرفتم یکمشو دادم همسرم برای عروسیمون بعد جشن بهم نصف پول رو داد. دخترعموهام هی میگن تو خری و ساده ای چرا پولتو دادی بهش الان چشام ضعیفه میخوام برم دکتر همسرم هرچی داشت بعد عروسی داد ب من دیگ خودش پول نداره ک ۵ تومن برام لنز بخره میخوام از پولم بردارم همش بهم میگن تو ساده ای تو خری😔😔😔
گوش نده به حرفشون اگه همسرت واقعا نداره از پولت بردار مردها باهم فرق می کنن عزیزم مثلا من خودم امروز ۵۰۰هزارتومن داشتم ورداشته بودم برای طلا براخودم بخرم همسرم چندوقته دیگه باید پول بده به بانک امروز خیلی ناراحت بود وسرش خیلی دردمیکرد منم پولم رودادم بهش تامحتاج بقیه نشیم خیلی خوشحال شد لبخند همسرم روبه دنیا نمی دم فقط اینو بهت می گم اگه میدونی همسرت مردخوبیه پشتش باش
خودشون تو پول دارن غرق میشن ولی از همسراشون جدا شدن. من همسرم پول نداره متوسط زندگیمون ولی چیزی ازم ...
مقایسه ممنوع . اهمیت نده و کار خودتو بکن
به داشته ها، موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...