2777
2789
عنوان

دخالت های بقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش میان پرم میکنن ک شوهرت پول نداره برات خرج کنه تو چرا باید پول خودتو خرج کنی منم با همسرم دعوام م ...

😑😑😑😑ازدواج برات زود بود شما ک انقدر دهن بینی شاید دارن پرت میکنن زودتر زندگیت از هم بپاشه از حسادتشون😐😐😐

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

همش میان پرم میکنن ک شوهرت پول نداره برات خرج کنه تو چرا باید پول خودتو خرج کنی منم با همسرم دعوام م ...

دیگه اینارو اسی ولشون کن خدایی ...اهمیت نده .هرکی صلاح کارخودشو میدونه دخالت اینا انقدرام تاثیر نداره 

هم اسمیم . مهتاب ...  مسائل زندگیتو نگو ک ندونن و در نتیجه دخالت نکنن . بگو ساده نیستم شرایط ا ...

خودشون تو پول دارن غرق میشن ولی از همسراشون جدا شدن. من همسرم پول نداره متوسط زندگیمون ولی چیزی ازم دریغ نمیکنه😔😔

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖

گوش نده به حرفشون اگه همسرت واقعا نداره از پولت بردار مردها باهم فرق می کنن عزیزم مثلا من خودم امروز ۵۰۰هزارتومن داشتم ورداشته بودم برای طلا براخودم بخرم همسرم چندوقته دیگه باید پول بده به بانک امروز خیلی ناراحت  بود وسرش خیلی دردمیکرد منم پولم رودادم بهش تامحتاج بقیه نشیم خیلی خوشحال شد لبخند همسرم روبه دنیا نمی دم فقط اینو بهت می گم اگه میدونی همسرت مردخوبیه پشتش باش

حسودن شاید

همسرم اهل هیچی نیس. بعد دخترعموم میگفت چرا نمیزاری مشروب بخوره حتما باید بره پشتت اینکارارو کنه؟ گفتم من کاریش ندارم خودش نمیخوره

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖
خودشون تو پول دارن غرق میشن ولی از همسراشون جدا شدن. من همسرم پول نداره متوسط زندگیمون ولی چیزی ازم ...

مقایسه ممنوع . اهمیت نده و کار خودتو بکن

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
همسرم اهل هیچی نیس. بعد دخترعموم میگفت چرا نمیزاری مشروب بخوره حتما باید بره پشتت اینکارارو کنه؟ گفت ...

من شنیدم خواهر دخالت کنع اما دختر عمو رو نشنیده بودم دیگ   عزیزم دیگ تعریف نکن براشون هیچیو   خودت بشین ببین صلاحت چیه 

شوهرتم گناه داره باهاش دعوا نکن  اولش ک خودت دیدیش میدونستی وضعیت مالیش در همین حده پس الان اندازه وسعش انتظار ازش داشته باش

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش