2777
2789
عنوان

بابام با مامانم دعوا کرد....

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 111 پست
مامان منم همینا گفت.. تموم این خانم  هایی ک دارند قضاوت میکنند اگه یکم خودشون رو بزارند جای مام ...

اره عزیزم منم ب مادرت حق دادم اصلا خوشم نمیاد بدونه اجازه من کسی برام کاری انجام بده حتی اگه بخواد بهم لطف کنه خدایی تمیز کردن خونه بدونه اجازه زنه خونه زور داره خب هرکسی یه برنامه ریزی داره برای کاراش 

مرهم اگر نمی شوی... زخم نزن دل مرا 
والا من اگه ازین خواهرشوهرا داشتم بشکن میزدم  میشستم با دخترم چاییمو می‌خوردم بعدش اگه بدلم نن ...

تو ارث و میراث بابای من خیلی کوتاه اومده واسه همین اونا خودشون رو مدیون میتونند( این چیزی ک اونا میگند) ولی مهم اینکه ما خودمون بزرگ هستیم.. مامانم ۴۲ سالشه... حتی هفته قبل یهو اومدن تو خونه تموم کمد مون رو جمع کردن. 

بعله ما هزار بار تشکر کردیم و بابام بعدا ده برابر واسشون جبران میکنه ولی حداقل به مامانم میگفتن... عمه اولی من ۱۰ سال از مامانم کوچیک تره. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا مشکلش همینه که احتمالا به داداششون گفتن بدون این که به زن داداششون که زن اون خونه و صاحب اون ...

هرکسی یجور ب قضیه نگاه می‌کنه باتوجه ب روابطش نسبت ب خانواده شوهرش 

ازونجایی ک من بیان کارمو بکنن حس خوبی بهم دست میده برام مهم نیست ب همسرم بگن فقط 

من درین جور مواقع حس خوبی بهم دست میده ک دارن کارمو انجام میدن حموم دستشوییمو میشورن

مینا قری هستم
تو ارث و میراث بابای من خیلی کوتاه اومده واسه همین اونا خودشون رو مدیون میتونند( این چیزی ک اونا میگ ...

چکار به کمدِ شما دارن وااا😲😲😲😲😲

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
حالا من کاری ب مادر و عمه ها ندارم این وسط استاتر چیکارس ک میگه آب نریرن

چون وحشتناک آب میریزن  خود عمم  ب مامانم گفته من همش دوست دارم آب بریزم🤦‍♀️ 

بعد ما کلا به دیوار های خونه اب نمیریزیم همش با دستمال تمیز میکنیم اونا ولی نه....

چون وحشتناک آب میریزن  خود عمم  ب مامانم گفته من همش دوست دارم آب بریزم🤦‍♀️  بعد ما ...

وااای قشنگ میدونم چی میگی😲😲دیوار خونه رو اب میگیرن...به جای تمیز کردن کف خونه با طی شلنگ آب میگیرن‌‌‌ کابینتا رو آب میگیرن خیلی وحشتناکن این آدما...خیلی رو دادین ظاهرا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ار عجایب سایت😳😳😳😳 من یه بار اسباب کشی داشتم خوهارشوهرم بچه شو فرستاد خونه ما وسط اسباب کشی خودش ...

قبول نمیکردی

فکر میکنی اجازه گرفت ؟ اولش فکر کردم اومدن کمکم بعد یهوو دخترشو گذاشت رفت 

از اول نباید رو بده آدم..فوقش قهر میکرد که به درک...پررو

وااای قشنگ میدونم چی میگی😲😲دیوار خونه رو اب میگیرن...به جای تمیز کردن کف خونه با طی شلنگ آب میگیرن ...

آفرین دقیقاااااااا... باور کن من و مامانم و خواهرم کلیی هم ازشون تشکر میکنیم... مثلا ما خیلی زندگی تجملاتی نداریم. عمه هام مثلا میان خونه مون به مامانم همش میگند چرا فرش و پرده هات ست نیست... چرا فلان چرا بهمان... ما خوب هیچی نمیگیم... تشکر هم میکنیم... ولی امروز خیلی آتیشی شدیم هم من هم مامانم ک بدون اینکه به ما اطلاع بدن این کار رو کردن... مثلا میخواستن  بگند که من یا مامانمم میرفتیم کمک. 

و جالبه بعدش بچه هاشون چون مثلا میبیندد  مامان هاشون به مامان من کمک میکنند به مامانم سلام نمیکنند. پسر عمه ام ۱۵ سالشه به مامانم سلام نمیکنه یا مثلا دختر عمه ام ۸ سالشه به مامان من میگه تو حساسی!!!!!!

خداروشکرررر از شرشون خلاص شدم هرچند از راه دورم اذیت میکنن ولی حضور فیزیکی ندارن حداقل😬😬😬

عجب صبری داری