2777
2789
عنوان

وبازهم کیمیا،😁😄

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 193 پست
نههههه اتفاقا قباد گناه داشت دلم ریش شد واسش البته ارشم حق داره کیمیارو واقعا دوست داشت ازاد روهم ن ...

آها حالا شد😋

ناامید از در رحمت به کجا باید رفت؟یا رب از هرچه خطا رفت؛ هزار استغفار...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو مخی ترین سریالی بود که دیدم😁

خرمشهر رو کیمیا ازاد کرد😂😂😂انقلاب رو کیمیا مدیریت کرد شاه رو کیمیا بیرون کرد ساواک رو کیمیا لو داد امنیت کشور دست کیمیا و شوهرشه😂😂😂

خداروشکر مدتهاست تلویزیون نمیبینم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

منم هربارپخش میشه میبینم.فقط ازاون جایشش متنفزم ک کیمیا و پیمان میرن ماه عسل بعد کیمیا وسط کوه وکمروماهیگیری یه چادرسرش کرده وهی مواظبه ک ازسرش نیفته.اَه حادم ازش بهم میخوره ازاون قسمت🤢🤢

منم هربارپخش میشه میبینم.فقط ازاون جایشش متنفزم ک کیمیا و پیمان میرن ماه عسل بعد کیمیا وسط کوه وکمرو ...

خب شوهرش انقلابی مذهبیه مثل اش نیست که😂

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
🤔🤔😏🙄ولی اون نگاه یه چیزی دیگه ایی میگفت ازمن گفتن بود

آره. تازه آهنگ ای بر دلم نشسته هم گذاشتن رو اون صحنه😂😂😂

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍