2777
2789
عنوان

وبازهم کیمیا،😁😄

| مشاهده متن کامل بحث + 2810 بازدید | 193 پست
اه راست میگی  پاشو برو یکی بزن تو دهنش یکی هم از طرف من بزن تو سرش😤

باشه😂😂😂

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی آرش همون جوری میمونه ولی پیمان پولدار میشه بچه هاشونم نابغه میشن  عروس کیمیا فقط. 😂😂😂

یاخدا ینی تااونجاها قراره کش بدن ،،،،، 

منک نمیینم مامانم اینا میبینن 

قول دادم  تموم شه این فیلمه شیرینی بدم 

یاخدا ینی تااونجاها قراره کش بدن ،،،،،  منک نمیینم مامانم اینا میبینن  قول دادم  تم ...

😂😂😂😂

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...
چون که بعد ازطلاقش و ازدواج با پیمان کلا یه ادم مغرور میشه .حالا بقیه کارای مسخرش بکنار

اخرش چی میشه؟؟؟؟

شامپو بس یادم میاد همش

😶😂😂