2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منکه دوست دارم موهامو کوتاه کنم اما چون پف وامیسته نمیزنم 

در حد مصری دوست دارم که اونم شوهرم نمیذاره 

واسه همین فعلن بلند کردم 

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
عزیزممممم 😍😍😍منم کوتاه کردم تا ی ساعت پیش عکس گذاشتما الان نمیشه

هیچی تو دنیا بهتر از مو کوتاه نیست😍

مناسب جهت انواع حال و روحیه

اعم از شکست عشقی

بدبخي

فلاکت

ناراحتی

و

.

.

.

ولی واقعا جدا از شوخی به من آرامش میده😍

لايك نكنيد لطفا😉
هیچی تو دنیا بهتر از مو کوتاه نیست😍 مناسب جهت انواع حال و روحیه اعم از شکست عشقی بدبخي فلاکت ن ...

واقعیت من خیلی پشیمون شدم موهام تا کمرم بوووود ولی کلا از ته زدم الان پسرونه شده😍

😈
واسه منم پفهههه ولی کوتاه کردم اتو میشه خیلی ناز میشه 

من حوصله همش اتو کشیدن ندارم

ولی وقتی مصری فانتزی میزنم خیلی قشنگ میشه بخاطر حالت پفش

ولی الان بلند کردم  یکم بالاتر از خط سوتینمه حس میکنم موهای ماها گه پفی و پر حجم بلند بشه بهتر حالت پفش میره پایین😂😂

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
من حوصله همش اتو کشیدن ندارم ولی وقتی مصری فانتزی میزنم خیلی قشنگ میشه بخاطر حالت پفش ولی الان بلن ...

منم اتو نمیکشم زیاد ولی بیرون رفتنی میکشم 

اره پفش باحاله

😈