2777
2789

مادربزرگم کرونا گرفته کل خانواده درگیرن ..لایکم کنید منم برای شما بفرستم 

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرستادم عزیزم

نوشابا سابقدونم   نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه    پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام   

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و امها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط بهی علمک

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

چند ساعت دیگه قراره مادربزرگم عمل کنن، دکتر گفته تضمین نمیکنم از اتاق عمل زنده بیاد بیرون😢😢😢

دعا کنید لطفا🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

فرستادم ان شاالله هر چه زودتر خوب بشید  مایعات زیاد بخورید استراحت کنید لطفابرای خوب شدن مامانم برای حل مشکل عشقم دعا کنید صلوات بفرستید

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
چند ساعت دیگه قراره مادربزرگم عمل کنن، دکتر گفته تضمین نمیکنم از اتاق عمل زنده بیاد بیرون😢😢😢 دعا ...

چشم‌حتما 

خودتون رو ناراحت نکنین انشاالله که صحیح و سالم از اتاق عمل بیان بیرون 

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین .
چشم‌حتما  خودتون رو ناراحت نکنین انشاالله که صحیح و سالم از اتاق عمل بیان بیرون

فداااااات، دعا کن لطفا🙏🙏🙏