2777
2789
عنوان

تجربه ی من از عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 42 پست
من دلم میخواد با بیهوشی برام انجام بدم. هزینش خیلیه؟  خودتون گفتین  با بیهوشی میخوایین؟& ...

من نه بیهوشی نه بی حسی.. بابا هیچی درد نداره..بزرگش نکنین

از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر عزیز چقد به این تاپیک نیاز داشت دست گلت درد نکنه 

فقط چندتا سوال شما واسه بارداری اینا رفتین؟ 

و چطور تزریق انجام داد خیلی اذیت شدی؟؟ 

و ببخشید اگه اشکال نداره هزینش میشه بگی چقدر شد

ممنون ک جواب دادین بمن گفت همراهت باشه گفتم بپرسم ❤️😘

قربونت حالا واسه احتیاط یکی بزار کیفت من بعدش کپسولامو مرتب نخوردم عفونت قارچی گرفتم شما مرتب بخور 

هعیییی😶
من دلم میخواد با بیهوشی برام انجام بدم. هزینش خیلیه؟  خودتون گفتین  با بیهوشی میخوایین؟& ...

آره خودم انتخاب کردم تحمل درد ندارم ..آره برای بارداری ..با دارو همه چی شد 600..باید از اونجا سوال کنی ببینی با بی هوشی دارن یا ن من تو شهر خودمون نداشت رفتیم شهر دیگه

قربونت حالا واسه احتیاط یکی بزار کیفت من بعدش کپسولامو مرتب نخوردم عفونت قارچی گرفتم شما مرتب بخور&n ...

چشم حتما میخورم واسم دعا کنید مشکلی نباشه❤️😘

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
آره خودم انتخاب کردم تحمل درد ندارم ..آره برای بارداری ..با دارو همه چی شد 600..باید از اونجا سوال ک ...

اره منم کرمان هستم 

اینجا دکتر خوبی نداره. امکان اومدن به تهران ندارم 

شاید برم یزد