2777
2789
عنوان

بارداری با یه نوزاد دوماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1786 بازدید | 75 پست

خب الان اعصابت خرده،حق داری ناراحتی،ولی ب هییییییچ وجه سقط نکن،ک پشیمون میشی،یخورده فعلا برو با آقا دعوا کن ک چرا مواظب نبوده اعصاب خوردی تو سر اون خالی کن یخورده تخلیه بشی،بعدش هم موقعی ک آقات خونه است بیشتر بچه رو بده آقات یخوره خستگیت دربیاد و راحت تر کنار بیای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به شرایط خودت توجه کن ،با نی نی سایت چیکار داری، شاید عالم و آدم بگن نگه دار ولی خودت نتونی، ی ...

اگه به شوهرم بگم نمیزاره سقط کنم خودمم درموندم خاستم ببینم کسی شرایطش مث من بوده 

برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨‍👩‍👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰
نه ولی خب خودم‌چی دخترم چی داغون‌میشیم ک 

وضع مالیت چطوره؟

اگه عالی هستی نگه دار

اگه‌نه که فقط یکی دیگه رو وادار به عذاب کشیدن میکنی

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
سخت نیست عزیزم مادرمون چطور ده تارو شیربه شیربزرگ میکرد الان بااینهمه امکانات خدا خودش توانو صبرشو م ...

من خودم دوتا پشت همی دارم وقتی خسته میشم شوهرم این حرف میزن ولی من میگم اون زمان ازده تا ۹ تاش توکوچه بازی میکردن با یه ساندویچ نون پنیرم سیربودن مادرهیچی نمیفهمید

ای جااااانم 😍😍😍 خدا خیلی دوست داره که اینطوری امتحانت میکنه ها 😍😍😍 مبارک باشه  حالا اس ...

دوسم دارع؟مطمئنی؟؟😂

نه ولی خب خودم‌چی دخترم چی داغون‌میشیم ک  

عزیزم چقدر فشار روته منو خواهرمم فقط چهارده ماه فرقمونه اما کل زندگی باهم عشق کردیم خیلی خوبه برا بچت ک عالیه تنها بزرگ نمیشه پسر من الان سه سالشه از بس تنها بزرگ شده دلم براش میسوزه فقط خودت اذیت میشی که کاش کمکی داشته باشی

اگه به شوهرم بگم نمیزاره سقط کنم خودمم درموندم خاستم ببینم کسی شرایطش مث من بوده 

من مثل شما زود باردار شدم،البته نه به زودی شما،دخترم ۲ سالش بشه این دخترم بدنیا میاد، شاید اگر زیر ۷ هفته میفهمیدم مینداختم، چون هنوز هم از این اتفاق داغونم

عزیز مطمئن شو بارداری، چون تا ۴۰ روز که آدم خونریزی داره رابطه نداره، چطور میشه سر دوماه باردار شد 

نمیدونم منکه بچم نه ماهه بودباردارشدم این دومی هم یکسال وسه ماهه بودبارم باردارشدم دوماهه خیلی سخته توکل برخدا البته شرع هم جوری گفته که اگه برمادرحرجی ومشقتی تویاین بچه باشه اجازه سقط داره

وضع مالیت چطوره؟ اگه عالی هستی نگه دار اگه‌نه که فقط یکی دیگه رو وادار به عذاب کشیدن میکنی

نه مشکل مالی خداروشکر نداریم ولی خودم خیلی داغون میشم دخترم خیلی بدقلقه 

من مثل شما زود باردار شدم،البته نه به زودی شما،دخترم ۲ سالش بشه این دخترم بدنیا میاد، شاید اگر زیر ۷ ...

بسلامتی عزیزم 

من تا ۳۰روز خونریزی داشتم بعدش تموم شد 

من خودم دوتا پشت همی دارم وقتی خسته میشم شوهرم این حرف میزن ولی من میگم اون زمان ازده تا ۹ تاش توکوچ ...

خخخ عمه من ده تا بچه عرعرو زرزرو پشت سرهم داشت خداشاهده کل فامیل ومحل هنوز میگه ولی خودش دم نمیزنه ازمشکلاتش اره میدونم سخته ولی خب چاره چیه کاری که شده باید دلداری داد که سراغ کار اشتباه نره سقط خیلی بده

👶👶