2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

همش خانوادشو بزرگ می‌کنه می‌خوام بدونم  چقد دوستم داره

ببین اگه همش به این چیزا گیر باشی ببخشیدا از چشمش میفتی بابا خوانوادش نمیشه با اومدن همسر به زندگیش اونارو فراموش کنه بخدا توام اینطوری خانواده تو دوست داری بابا اینایی که میان میگن وای مادر شوهرم توقع بیجاداره از شوهرم اینا رو نمیشه درک کرد بابا یه زمانی این مادرشوهر پرتوقع دستشویی شوهراتونو میشست نگو اون خانوادهشو بزرگ میکنه عزیزم خانواده اون خانواده توهم است اون اگه نسبت به خانوادش از تو احترام ببینه متقابلا به خانواده توهم احترام میزاره و خودت هم عزیز میشی باسیاست رفتار میگم احترام بزار نه اینکه خودتو کوچیک کنی جلوشون احترام با کوچیک کردن تفاوت داره

ببین اگه همش به این چیزا گیر باشی ببخشیدا از چشمش میفتی بابا خوانوادش نمیشه با اومدن همسر به زندگیش ...

عزیزم من اصلا به هیچ عنوان نمی‌گم اونا رو بیخیال شه فقط ی دعوا سه با اینکه مقصر من هم نباشم میگه اونا پدر مادرن خواستی جدا شو خیلی راحت . من میگم نمی‌گم بخیال اونا شو فقط به منم حق بده 

همین که بتونی خودت باشی کافیه...😉