2777
2789
عنوان

تا حالا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 54 پست
چرا باغریبه ازدواج نکردی

من از این پسرعمه ام متنفرررر بودم فکر کن دوستام میدونن اسمش رو خر سیو کرده بودم از بس ازش بدم میومد 

دوسال خواستگار بود وچ‌ون من کسی دیگه رو دوست داشتم رد میدادم ولی قسمتتت انتر 

نمیدونم اصلا چی شد 

نمیدونم 

اگه این نبود حتما با پسر خاله ام ازدواجمون میشد 

اصلا نفهمیدیم چطور از هم دور شدیم 

زمانی که خواستم عقد کنم بااینکه تو دوران‌نامزدی از شوهرم خیانت دیدم بازم نتونستم جدا شم 

روز قبل عقدم پسر خاله ام خودکشی کرد که به من زمان بده واسه جدایی از اون😭😭😭😭 داستان زندکیم خیلللی دراز بخوام بکم طول میکشه

کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از این پسرعمه ام متنفرررر بودم فکر کن دوستام میدونن اسمش رو خر سیو کرده بودم از بس ازش بدم میومد& ...

الله اکبر😞

شوهره منم جادوش کردن ننه شینا ک یهو صبح پاشد فحش کشم کرد و رفت ولی برگردم ب قبل باهاش ازدواج نمیکنم

میدونی پیاماش بیشتر داغونم میکنه همش تو ذهنمه اصلا نمیتونم دیگ شوهرمو باور کنم دست خودم نیست 

درکت میکنم،اگه بچه داری و واقعا پشیمون شده بهش فرصت بده،من خودم دوس بار دیدم حتی بازنیکه زنگ زدم دعوام شدکاشکی مالی باشه هفده سال از من بزرگتربودولی بهش فرصت دادم اوایل خیلی سخت بود مدام نو ذهنم بود اعتمادکه اصاانداشتم الآنم ندارم ولی ارومترشدم،یادمه بخداگفتم خواهش میکنم به دلم آرامش بده،وواقعاهمینجوری شد،

🌱

درکت میکنم،اگه بچه داری و واقعا پشیمون شده بهش فرصت بده،من خودم دوس بار دیدم حتی بازنیکه زنگ زدم دعو ...

من مامانم مریضه پسرمم بهم.وابسته س شوهرمو ادم حساب نمیکنم دعوا اینا نداریم ولی خب گاهی من تیکه میندازم ناراحت میشه کلا بخاطره پسرم و مامانم جدا نمیشم و فرصت رو هم ب خودم میدم شوهرم زیاد اهمیت نداره دیگ مث قبل دوسش ندارم ک جونم براش در بره چون واقعا دست خودم نیست

درکت میکنم،اگه بچه داری و واقعا پشیمون شده بهش فرصت بده،من خودم دوس بار دیدم حتی بازنیکه زنگ زدم دعو ...

این جریان برا4سال پیشه ک من هرشب باشوهرم رابطه داشتم باوجود بارداری اما ب اون میگفت زتم نمیتونه 

فک کن4ساله عشق ندیدم ذهنم یاری نمیکنه

من مامانم مریضه پسرمم بهم.وابسته س شوهرمو ادم حساب نمیکنم دعوا اینا نداریم ولی خب گاهی من تیکه میندا ...

راستش من اون موقع نشستم فکرکردم باخودم گفتم نمی‌خوام چندسال دیگ که فکرکردم بگم من این زندگی رو تموم کردم آینده پسرم خراب کردم،بالاخره بچه هم به پدرهم مادراحتیاج داره توجامعه امروزی زندگی کردن یه زن تنها خیلی سخته ازهمه نظر،،،اماخب بهش گفتم یباردیگ متوجه بشم واسه همیشه میرم یه خونه واسمون میگیری من باپسرم زندگی میکنم،،فععلا که چیزی ندیدم هشت ماهه خدامیدونه یازرنگ شده مولادرزش نمیره،یاواقعاخوب شده،ولی اعتمادم بهش ازبین رفته فک نکنم دوباره برگرده

🌱

این جریان برا4سال پیشه ک من هرشب باشوهرم رابطه داشتم باوجود بارداری اما ب اون میگفت زتم نمیتونه  ...

منم تو بارداری همش رابطه داشتم نمی‌دونم چ مرگش بود که دنبال بقیه افتاد،،،،،،،ولی بااینکه پیام دیدم یبار،یباردیگ باگوشی خودش زنگ زدم طرف جواب دادهمه اینارو زد زیرش توچشام می‌گفت من نبودم،هروقت مرور میکنم مغزسرم میسوزه،دیگ نمی‌خوام اون روزا برگرده هییچوقت،

🌱

منم تو بارداری همش رابطه داشتم نمی‌دونم چ مرگش بود که دنبال بقیه افتاد،،،،،،،ولی بااینکه پیام دیدم ی ...

سرنوشت واسه هرکس یجوری رقم میزنه،اما وقتی به گذشته فکر می‌کنی میبینی چقدراحمق بود که دوسش داشتی،وخداروشکرمیکنی که الان کنارش نیستی،،،یه وقتایی دلت یکی رومیخواداماهمون زمان،ازموقع که بگذره و نداشته باشیش دیگه نمیخوایش،درسته میگن ادماهمیشه اون چیزی رو که ندارن بیشترمیخوان،اماواسه همه درست نیس،،،زندگی فرازونشیب های زیادی داره اما ادمش باید زرنگ باشه،تو گذشته زندگی کردن چیزی درست نمیشه تموم روزاتو خراب میکنه،ی رو باید براخودت وقت بزاری هرچی که فکرشو از گذشته درگیر کرده بهش فکر کنی ازهمه جوانب بسنجیش باعقلت نه باقلبت،ولی دیگ تموم!!!!

زمانش همون یروز بود.....

وقتی بزرگترمیشی میبینی اون ادمیکه اون موقع میخواستیش اگه الانت بود نیگاش نمیکردی،اماچقدرازعمرتو تلفش کردی،اونموقع اسمشو میزاشتی عشق،،،اماحالامیگی حماقت،وابستگی،،،

اما فقط باید گذشت تا واست بگذره،زندگی روانه نباید جلوشو سدگذاشت

🌱