2777
2789
عنوان

ازدواج

132 بازدید | 17 پست

دوستان من تا الان با هر کسی کلا در مورد ازدواج صحبت کردم ، بیشتر نظرشون بر این بود که ازدواج اصلا بدرد نمیخوره و ادم خوبه پیشرفت کنه و مستقل بشه 

خب اگه ازدواج کاره درستی نیست پس چرا اینهمه ادم روزانه دارن در سطح جهان ازدواج میکنن

اصلا به نظره خوده من ادم بالاخره اگه مستقل هم باشه ، باز تنهایی خیلی جالب نیست 

ینی این نظره منه حالا ممکنه اشتباه باشه 

شما نظرتون چیه؟

به نظرتون تنهایی تا اخر عمر برای روح انسان بد نیست؟

اول مستقل شدن بعد ازدواج 

تنهایی آدم دق میکنه

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیر من میگم ازدواج کن  من تازه عقد کردم راضیم

برای منم دعا کن😢

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤

اکثر اونایی که میکند ازدواج خوب نیست خودشون ازدواج کردندمیگیم خوب بده برو طلاق بگیر ناراحت میشن و جواب نمیدند

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎

تنهايي ندوست ولي ازدواج خوب دوستتت چون ما انسانيم موجودات اجتماعي بايد موارده كنيم باهم تا روحمون در آرامش  و رشد باشه ذاتمون همينه ولي يه چيزيو بگم عزت نفستو هميشه حفظ كنه اگه مورد مناسبي نبود در ارتباط با ازدواج (درمورد خودم كه اينجوري بوده)ويا هرچيزي سعي بولدش نكني توذهنت 

اکثر اونایی که میکند ازدواج خوب نیست خودشون ازدواج کردندمیگیم خوب بده برو طلاق بگیر ناراحت میشن و جو ...

دقیقااا همینطوره 

یکی نیست بگه اخه اگه کاره بدیه ازدواج 

پس چرا خودتون ازدواج کردین

بله واقعا نظره منم همینه

پس اگه کیس خوبی اومد اوکی بده من درس خوندم کار دارم هنوز ازدواجم جور نشده و بشدت تنهام تو ی خانواده پر جنعیت ک دیگه ب بچه های آخر زیاد توجهی نمیشده فکر کن من چقددتنهام بعضی وقتا واقعا حالم گرفته س

آقایون لطفا درخواست ندید 😠