2777
2789
عنوان

یه بدبخت:)

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 22 پست
من حتی نامزد نموندم اصلا خیلی بد بود الان فقط قطه میخورممم

دقیقا حال الانتو درک میکنم چند ماهته؟من تو عقد حامله شدم  ۱۸ سالم بود یعنی زعفرونی نبود ک نخوردم چقدر از بلندی پریدم ولی الان پسرم رو پامه و خداروشکر میکنم ک بهم یه پسر سالم داده ک بیشتر از جونم دوستش دارم

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا حال الانتو درک میکنم چند ماهته؟من تو عقد حامله شدم  ۱۸ سالم بود یعنی زعفرونی نبود ک نخورد ...

سه ماهمه هنووز خدا حفظش کنه عزیزم♡مادر شدن تو سن کم انگار سخته من خیلی میترسم ازش نتونم بر بیام

ن:) نمیتونم اصلا

خوب پس زندگی تو از امروز بچه ت قرار بده......و دلخوشی ت بشه اون.....و خودتو با اون بساز.....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
سه ماهمه هنووز خدا حفظش کنه عزیزم♡مادر شدن تو سن کم انگار سخته من خیلی میترسم ازش نتونم بر بیام

سخت ک هست نمیگم نیست خیلیم سخته کلا مادر شدن تو هرسنی سخت ترین کار دنیاس ولی شیرینه هیچ وقت یادم نمیره از شدت خستگی زار میزدم خونه بهم ریخته خودم کر کثیف بی خوابی اخلاق گند شوهرم اولش بخاطر خرج و مخارج خیلی واسش سخت بود  همش دعوا داشتیم سر کثیفی خونه سر گریه بچه و....ولی الان نمیگم کاملا ولی خیلی راحت شدم پسرم ده ماهشه خودش بازی میکنه منم ب کارام میرسم خوابش تنظیم شده دیگه بی خوابی نمیکشم شوهرم  اخلاقش خیلی نسبت به قبل بهتر شده هرروز ک بزرگ شدنشو میبینم بغلش میکنم میبینم یه کار جدید یاد گرفته تمام خستگی اون چند وقت ازتنم درمیره

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
خدا واسط حفظش کنه عزیزمم💋😍

مرسی گلم