۱۷ .۱۸ سالشه قیافه اش هم نسبتا خوبه پوستش سبزه اس و چشم و ابروی مشکی داره حالا امروز دیدمش موهاشو طلایی روشن کرده بود و ابروهاش خیلی سنشو بالا برده بود من نمیدومم چرا اخه برا عروسی مگه لازمه این همه تغییر
ارزش ادمای امروز فقط یک ماهه بقیه اش میشی تکرار مکررات ....
من همسرم نمیذاره رنگ بزنم!خودم یخی دوست دارم ولی نمیذاره!
مال منم!!!! ولی خدا رو شکر که نمیذاره موهام همینجوریش خشکه یه خورده اگه رنگ بزنم خراب میشه تماممممم
سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین
موهای منم فوق العاده بلندتاپایین باس نم نمیذاره کوتاه کنم رنگ کنم خیلی نامرده میگه موهاتو همینجوری د ...
بهتر بخدا موهات نابود میکنی موهاتو خیلی دوست داشته باش رنگ فانتزی دوست داری بزن تا بره با حموم کردن ولی دایم نزن که موهات که خراب میشه هیچ کجلم میشی😂
سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین
پس نزنم بهتره اینطوری هرچندهمسرمم نمیذاره بیخیال شدم!
اره تو سایت هستن که موهای بلندشونو رنگ کردن همش ریخته یا خشششششک شده و....