2821
2789
ببین هنوز کامل نشناختیشون شاید باتو خوب بودن ولی من توی زندگیم پشر زیاد دیدم و همه شون لاشی بودن&nbs ...

چندسالتونه شما؟

از 13سالگی طلاق پدرومادرم و دچار افسردگی و بیماری دو قطبی 16 سالگی یه خودکشی ناموفق داشتم از 18سالگی دچار اسکیزوفرنی شدم،2سال بیمارستان روانی بستری شدم، 19سالگی یع تصادف سنگین و یک ماه تو کماه بودم،تو سن 14سالگی 3بار ترک تحصیل کردم چون حافظم ب شدت داغون بود،بدنم پراز جای تیغ بود و گل مصرف میکردم ولی الان من 22 ساله هستم با افسردگیم جنگیدم با بیماریم جنگیدم، من خوب شدم اره من تونستم، اینارو گفتم ک اوله راه جا نزنین و نا امید نشین ، من جنگیدمو الان دارم ب چیزایی ک میخوام میرسم(خانم دکتره آیندم) تو میتونی پس بیخیال خواستت نشو ، موفق باشی خوشگلم❤️💛مربی زومبا، تتو کار و ناخن کارم هستم😎😁باهم مهربون باشیم، هیچ کس از فردای خودش خبر نداره💛افسرده ها بیمار نیستن فقط دنیارو بیشتراز بقیه فهمیدن! من از اون آدماییم ک مینویسم ن اینکه نویسنده باشم، مینویسم، حرفامو مینویسم اما یه سری چیزارو نمیشه نوشت مثل یه چیزی بین بغض و اشک ک تو میبینی ولی بقیه نباید ببیننش💛
رفتار نکن😏 یعنی خودت قاطی داستاناشون نکن مگر اینکه یه پسر آدم حسابی که میشناسیش و عشقشو بهت ثابت کر ...

ببین اینقدددددددر رو مخن و عوضی ان بیخودی یادشون میوفتم😐یاد لاشی بازیاشون ببخشید ولی ب قول تتلو میزنن میرن بعدی😐😐😐😐😐😐😐😐🤷‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیشترشون اره ولی همشون ن چون چندنفر لاشی بودن قرارنیس همه بد باشن 

اوناکه خوبن فعلن لو نرفتن💫 

تواین زمونه دختر پسر زن و مرد همشون بد شدن خوبی کمیاب شده 

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃
کلن دوتا جنسیت داریم  انسانیم ولی زن و‌مرد  😐

😐😐😐جنسیت داریم..نسبت ب موضوع تاپیک گفتم چرا جنسیت بندی میکنید..مثلن فقط جنسیت مرد بده😒😒وات د فاز؟؟

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
اوناکه خوبن فعلن لو نرفتن💫  تواین زمونه دختر پسر زن و مرد همشون بد شدن خوبی کمیاب شده  ...

بالاخره این نظر شماست ولی ادم خوب هم هنوز هست🌸

از 13سالگی طلاق پدرومادرم و دچار افسردگی و بیماری دو قطبی 16 سالگی یه خودکشی ناموفق داشتم از 18سالگی دچار اسکیزوفرنی شدم،2سال بیمارستان روانی بستری شدم، 19سالگی یع تصادف سنگین و یک ماه تو کماه بودم،تو سن 14سالگی 3بار ترک تحصیل کردم چون حافظم ب شدت داغون بود،بدنم پراز جای تیغ بود و گل مصرف میکردم ولی الان من 22 ساله هستم با افسردگیم جنگیدم با بیماریم جنگیدم، من خوب شدم اره من تونستم، اینارو گفتم ک اوله راه جا نزنین و نا امید نشین ، من جنگیدمو الان دارم ب چیزایی ک میخوام میرسم(خانم دکتره آیندم) تو میتونی پس بیخیال خواستت نشو ، موفق باشی خوشگلم❤️💛مربی زومبا، تتو کار و ناخن کارم هستم😎😁باهم مهربون باشیم، هیچ کس از فردای خودش خبر نداره💛افسرده ها بیمار نیستن فقط دنیارو بیشتراز بقیه فهمیدن! من از اون آدماییم ک مینویسم ن اینکه نویسنده باشم، مینویسم، حرفامو مینویسم اما یه سری چیزارو نمیشه نوشت مثل یه چیزی بین بغض و اشک ک تو میبینی ولی بقیه نباید ببیننش💛

تازگیا فکر کنم خداهرچی خلق میکنه خاکش مرغوب نیست ازدم همه بدردنخور بنجل 

اعوذبالله🥺

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃
_خصوصی😐# 😐

نمیدونستم سن هم خصوصیع😐

بالاخره این نظر شماست ولی ادم خوب هم هنوز هست🌸

اره ان شالله هرکی لایق ادم خوبه بهش برسه 

تازگیا فکر کنم خداهرچی خلق میکنه خاکش مرغوب نیست ازدم همه بدردنخور بنجل  اعوذبالله🥺

ببین خدا همه چیو پاک و خوب و خالص می افرینه😐(می افرینه یعنی خلق میکنه)ولی دوره طمونه اینطور شده ک از بچگی بد میشن بی تربیت میشن و اینطوری ، مشکل از خاکش نیست مشکل از اب و هواشه(سس ماست پلیییییییز😐😐)

ببین خدا همه چیو پاک و خوب و خالص می افرینه😐(می افرینه یعنی خلق میکنه)ولی دوره طمونه اینطور شده ک ا ...

دقیقا😆 زمانه عوض شده است باید گرگ باشی ک نخورننت تواین زمونه 

ان شالله هممون ب راه راست هدایت شیم 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز