2777
2789
عنوان

من همونیم شوهر 99 سالمه امو کشتم و الان میخوام پسرشو بکشم😀😀😀💥

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 94 پست
به جون تو نمیشه همین امروز پول گوشتم نداشتم میدونی چرا؟ چون بقیه شوشو دزدا با پارتی رفتن کیس های خو ...

پس نمیخوام 

من ندارم هیچی کفگیرم به ته دیگه خورده😫

الان بیا بریم سریال خانه امن رو ببینیم تا بعد ببینیم چه میشه کرد🤧

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باسنمو گذاشتم رو کلش خفه شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣نوبت نفر بعدیه 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
شوشو#   شاشو_نه_میگم_شوشو# ‍  زبان_نینی_سایت_را_پاس# بداریم

من پاس نمیدارم

ایششش

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
وای این عااالیه شبس اخرین حرفاتو باهاش بزن

حرفی باهاش ندارم. خیالتم راحت بمیره هیشکی سراغشو نمی گیره از بوگند جنازش میفهمن مرده

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
پس نمیخوام  من ندارم هیچی کفگیرم به ته دیگه خورده😫 الان بیا بریم سریال خانه امن رو ببینیم تا ...

بیا بیا حرااااااجش کزدم مال تو  اصن

جنسش نابه یکیو بزن  توی کانادا منتظرتم

چون دلم سوخت بهت میدم برو خیرشو ببینی

ادمشو بگو تا برم با باس نم خفتش کنم

شوهر بعدیت و شوهر من که خیا ی گیر میده عه

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
بیا بیا حرااااااجش کزدم مال تو  اصن جنسش نابه یکیو بزن  توی کانادا منتظرتم چون دلم سوخت ...

چرا کانادا بریم یه جا دیگه

خیر بینی خواهر جنسش نابه

ب_مثانه_شوشودزد#  

بی تربیت نشو

چرا عزیزم چیشده؟ چرا این قدر دلت پره؟ 

دلم به اندازه ی دنیا ازش پره. هرروز ۷۰ تا توحید میخونم که فقط این آدم بمیره. ولی سگ جونه دعواش شد کتک خورد تصادف کرد مریض شد نمی میره لامصب. فقط دعا کن بمیره 

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
دلم به اندازه ی دنیا ازش پره. هرروز ۷۰ تا توحید میخونم که فقط این آدم بمیره. ولی سگ جونه دعواش شد کت ...

بمیرم. برات عزیزم. چرا جدا نمیشی؟پیش مشاور رفتین؟