به جون تو نمیشه همین امروز پول گوشتم نداشتم میدونی چرا؟ چون بقیه شوشو دزدا با پارتی رفتن کیس های خو ...
پس نمیخوام
من ندارم هیچی کفگیرم به ته دیگه خورده😫
الان بیا بریم سریال خانه امن رو ببینیم تا بعد ببینیم چه میشه کرد🤧
همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
بیا بیا حرااااااجش کزدم مال تو اصن جنسش نابه یکیو بزن توی کانادا منتظرتم چون دلم سوخت ...
چرا کانادا بریم یه جا دیگه
خیر بینی خواهر جنسش نابه
دلم به اندازه ی دنیا ازش پره. هرروز ۷۰ تا توحید میخونم که فقط این آدم بمیره. ولی سگ جونه دعواش شد کتک خورد تصادف کرد مریض شد نمی میره لامصب. فقط دعا کن بمیره
خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄