2777
2789
عنوان

بختک😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 31 پست
نمیدونم واقعا علتش چیه یکم تحقیق کن در موردش فکر نمیکنم عادی باشه چون واسه من تاحالا پیش نیومده حتی ...

آره خب آدم آسیبی به جسمش نمیرسه اما از لحاظ روحی خیلی اذیت میشم احساس میکنم روحم افسرده شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم واقعا علتش چیه یکم تحقیق کن در موردش فکر نمیکنم عادی باشه چون واسه من تاحالا پیش نیومده حتی ...

این اتفاق اسمش فلج خوابه. این بخشی از خوابه که تمام بدن به طور موقت فلج میشه و اینطور که من تو اینترنت خوندم یکی از دلایلش اینه که موقع خواب دیدن حرکت نکنیم مثلا راه نریم و اینا. حالا اگه هر دلیلی باعث بشه نظم مراحل مختلف خواب به هم بخوره، آدم ممکنه قبل از اینکه بدن از حالت فلج خارج بشه از خواب بیدار بشه ولی مغز هنوز هیچ دستوری نمیتونه به هیچ عضوی از بدن صادر کنه و خب احساس ترسناکی هم هست که نتونی بدنتو تکون بدی یا حتی کسیو صدا بزنی

بله اما چرا ؟!

اینطور که من خوندم تو اون سایته گفته بود ممکنه دلیل ژنتیکی هم داشته باشه. یعنی احتمالا یکی از اعضای خونوادتون هم اینجوری میشن. اینکه استرس درس رو هم دارید بی تاثیر نیست. تو اینترنت سرچ کنید کلی اطلاعات دستتون میاد که چیکار کنید کمتر بشه. مثلا یکی از دوستای من میگفت من وقتی خیلی خستم بی بروبرگرد اینجوری میشم. ولی نترسید چیز ماورایی نیست. دیگه میدونید چیه، حقم دارید بترسید البته ولی سعی کنید تقلا نکنید برای بیدار شدن. بلافاصله چشماتونو ببندید و به هیچی فکر نکنید تا دوباره خوابتون ببره یا بدنتون از اون حالت خارج بشه

خیلی اینطوری میشی ؟

اره تقریبا هر روز مخصوصا روزایی که کمتر تو جمع هستم و بیشتر تو اتاقم هستم ولی روزایی که خونه مامان جونم بودمو خیلی کار داشتم و مهمون داشتیم اصلا تو یه ماه نشدم اینجوری

بچه ها یه سوال دارم.چجوری باید تو نی نی سایت پروفایل بزارم و اسممو عوض کنم؟

تو قسمت پروفایل من اما اسمو فک کننم نشه تغییر داد اما وقتی بزنی رو نینی سایت من اونجا میشع🤗

اینطور که من خوندم تو اون سایته گفته بود ممکنه دلیل ژنتیکی هم داشته باشه. یعنی احتمالا یکی از اعضای ...

اره بین اعضا خانواده من وخواهر بزرگم اینو خیلی تجربه کردیم خواهر میگع دوران راهنمایی و بلوغ خیلی میشد الان دیگه نمیشه خداروشکر اما میترسم من بزرگتر که بشم بازم ازم دست برنداره چون درمانای تو اینتزنت و اینا قعطی نیست و موقته😞😞

بله من تا حالا چند بار تجربه کردم ،اسمش فلج خواب هست ،اوایل وقتی دچار این حالت میشدم خیلی میترسیدم ...ولی الان نه ،نترس هیچ اتفاقی نمیفته 

گریستن خوب نیست مگر بشود جوری گریست که چشم ها نفهمند

هر چقدر استرس داشته باشی بیشتر دچارش میشی ،سعی کن آگاهی تو ببری بالا و نترسی ،بعد دیگه به ندرت این اتفاق برات میفته

گریستن خوب نیست مگر بشود جوری گریست که چشم ها نفهمند
بله من تا حالا چند بار تجربه کردم ،اسمش فلج خواب هست ،اوایل وقتی دچار این حالت میشدم خیلی میترسیدم . ...

اره اتفاقی نمیفتع اما الان دوسالع که اینجوری شدممم و از ترس پیش آجیم میخوابم خیلی اذیت میکنم دستش میگیرم که یه وقت بختک نشم اما معمولا شبا نمیشم ظهرا یا صبا که خیلی خوابم میاد اینطور میشم بضی موقات خیلی وحشتناک میشم اما بعضی وقتا آرومتره خلاصه خیلی اذیت میشممم😢😢😢😢😟😟