2777
2789
عنوان

کسی با آزواسپرمی میکرو کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7136 بازدید | 66 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی جنین یه زن وشوهر دیگه که نمیخوان رامیدن میزارن تورحم یکی دیکه.جنین ازمایشگاهی که ای وی اف شده

چرا نمیخوان جنینشونو؟؟

بعد شما که خودت تخمک هات سالمه چرا فقط اسپرم اهدایی ندن بهتون؟!!

حداقل از تخمک خودت باشه

چرا نمیخوان جنینشونو؟؟ بعد شما که خودت تخمک هات سالمه چرا فقط اسپرم اهدایی ندن بهتون؟!! حداقل از ت ...

خوب بعضیا بچه دارن دیگه اونایی که فریز هستن رانمیخوان.اسپرم اهدایی همه جا انجام نمیدن البته من هیچکدومشو نمیخوام من میخوام بچه از خودمون باشه

یا رب العالمین
خوب بعضیا بچه دارن دیگه اونایی که فریز هستن رانمیخوان.اسپرم اهدایی همه جا انجام نمیدن البته من هیچکد ...

البته ان شالله که در نهایت اول از همه بچه خودت باشه 

خواستگار منم کم باروره نمیدونم چی بگم بهش تاپیکامو بخون 

البته ان شالله که در نهایت اول از همه بچه خودت باشه  خواستگار منم کم باروره نمیدونم چی بگم بهش ...

اگه مشکل ناباروری داره وبرات مهمه برید پیش اورولوژی و  مرکز ناباروری آز اسپرم بده خودت هم همراهش برو.آزمایشای جاهای دیگه مطمان نیست.اسپرم هم فریز کنید اگه لازمه.تصمیم باخودتونه ولی اول کاری هیچی نشده عقد بهم میزنه و میگید بدحرف میزنه جای فکرداره هنوز.صفحات تاپیکاتون زیادبود نمیتونم همشو بخونم

یا رب العالمین
اگه مشکل ناباروری داره وبرات مهمه برید پیش اورولوژی و  مرکز ناباروری آز اسپرم بده خودت هم همراه ...

خودش شاغله توی بیمارستان و همونجا تست داده 

بهش گفتن تحرک و تعدادش کمه و گفتنش خودتو تقویت کن و مجدد تست بده 

سوالی داری بپرس خودم برات توضیح میدم اگه حال نداری همه شو بخونی 

خودش شاغله توی بیمارستان و همونجا تست داده  بهش گفتن تحرک و تعدادش کمه و گفتنش خودتو تقویت کن ...

اخه میگن مراکز تستاش معتبره بیمارستان وازمایشگاهها ممکنه خطاداشته بلشه

یا رب العالمین

در کنار اون ویتامین ها به شوهرت چهار مغز، گرده نخل، خرنوب و خارخاسک و دارچین و زنجبیل بده، براش شورت نخی بخر، شلوار گشاد بگو بپوشه، گوشت گوسفندی و نخود رو بپز بده بخوره، سیر و پیاز و انار و روغن زیتون، با تخم مرغ نطفه دار و گوجه، حالت املت درست کن بده بخوره، جز گرمی بهش نده، بیضه هاش رو یخ درمانی کن، ان شاالله قوی میشه

نخیر

عمل و اینجور کارا رو بزارید کنار.طب سوزنی دکتر محبوبی معجزه است.من خودم معجزشو دیدم برای خودم و دهها نفر دیگه.وگرنه نمیگفتم.آزو اسپرم بودم بعد دوره 3 ماهه 23 میلیون اسپرم داشتم و شکر خدا خانمم الان بارداره

2790
2778
2791
2779
2792