2777
2789
عنوان

چه هدیه ای مناسبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 40 پست

دوستان خوبم از راهنمایی همتون خیلی خیلی ممنونم

فقط میشه لطف کنید بگید چیزایی که گفتید مناسبه رو از کدام مغازه بگیرم یا سفارش بدم؟ جای خاصی رو نی شناسید؟

من تهرانم مثلا تو بوک سیتیا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روان شناس هستن ایشون  چه کتابی یا چه مدل تابلویی؟

مطمئن نیستم نظرم جالب باشه یا ن

ولی من جات باشم عکس فروید رو قاب میکنم میدم بهش خوشحال میشه فک کنم

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
کجا داره؟

گالری هاو هنرسرا ها دارن دوست من گرفته بود برای دوست پسرش که اهل فضا و ایناس

یه آسمون شب بود بعد با انگلیسی روش نوشته بود برای ماه زندگی من که وسعت عشقش ناشناخته قلبم را تسخیر کرده

کاربری برای دو نفر است
از کجا؟  من تهرانم

من تهران نیستم

خب گالری های نقاشی زیادن

تو گوگل سرچ کن ببین کجاهای تهران گالری نقاشی هست

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
چه کتابی؟ رواتشناس هستن مذهبی ام عستن من تهرانم  از کجا بخرم تابلو؟

خب پس اگه مذهبیه ممکنه از فروید خوشش نیاد😂

پیشنهادمو پس میگیرم