2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی کپی کن

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
گریه نکن 😢

بزار زار بزنم عفت زجه زنه صدا کن بیاد زجه بزنیم درهم منم میخوام پروفم عوًض شه

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
دوستان میشه به من تگ کردن یاد بدین 

اول@بزاربعد^اسمش میاد

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

*: یچیزی بگم

: بگو

*: نمیخوام با این قضیه خیلی احساسی برخورد کنیا

*: ولی اگه میشه حتی شده واسه مدتی رابطه رو متوقف کنیم واقعا

*: دلایلشم برات میگم البته

*: میدونم خیلی یهو و شوکه کننده شاید باشه واست

: چی شد مگه😄

: حس میکردم اتفاقا مث قبلت نیستی

: خب بگو

*: ببین من واقعا شرایط این رابطه رو ندارم حقیقتا

: ینی چی😅

*: من یه ادمی ام که چند سال از زندگیم عقب افتادم

*: تازه خدمتم تموم شده

*: دانشگاه کلاس دارم

*: صب تا شب مغازم

: چقد جالب

: مگه دوسم نداری؟

*: بحث دوست داشتن و اینا نیست

: دلنشین ترین آدمی ک دیدی..

*: وقتی زندگیت توی شرایط سختی قرار میگیره واقعا نیاز داری به اینکه یکم تو سکوت کاراتو انجام بدی و خلوت

*: بحث اینا نیس اصلا

:)
اخرا شبا عکس درست میشه اون موقع عوض کن 

انشالله مال منو تایید کنه

*: یچیزی بگم : بگو  *: نمیخوام با این قضیه خیلی احساسی برخورد کنیا *: ولی اگه میشه حتی شده و ...

تف ب همه پسرا😞

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992