2777
2789
عنوان

امروز خبرعروسی یکی رو شنیدم ۱۳سالشه😒🔪🔪🔪🔪🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 24986 بازدید | 941 پست
الان 24سالمه دخترم 14سالشه اونم ازدواج کرده یه نوه ی دوماهه هم دارم 

شوخی میکنی؟!

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من درس خوندم خدارو شکر ارشد دارم و سرکار میرم خدارو شکر ظاهرم خیلی خوبه نه که من بگم همیشه همه گفتن ...

من ۲۷ سالگی ازدواج کردم مامانم هر روز چشماش پر از اشک یود

فک کن 

اینقد جوش من رو میزد 

همش از حرفهای قدیمی میزد که دختر چادر سرش دشمنشه  و فلان 

با اینکه مثلا دانشپذیر بوده قدیما  چ بدونم

بخدا خواستم بگم گفت وای دیدی خیالم راحت شد اوف رفت خداروشکر😒همین یه دخترو داره ها

برادرزاده من 12سالشه

ولش کنی تو بغلمون میشینه از بس بچه اس

خدایا فاز این آدما و درکشون از زندگی چیه؟

معذرت ولی فک کنم ارثیه خونوادگیتون فک کنم فقط شوهرکردن و زاییدنه تو دیگه دخترتو چرا شوهر دادی با او ...

ینی انقد ساده این باور میکنید 🤣🤣

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
قطعا اون دختر اونقدری خوب تربیت شده که الان توانایی و مهارت زندگی برای ازدواج رو داره . منم دخترمو ...

بچه ۱۳ساله که بزور شوهرش میدن چه میدونه خوب و بد چیه؟؟ عقل الانش با وقتیکه ۲۵ساله شه یکیه؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

من حتی مجبور شدم عروسی ی دختر 13 ساله هم برم  

داماد هم چوپان بود 200 راس گوسفند داشت    

ب زور داده بودنش شوهر چون شیطون بوده نمیتونستن تحملش کنن  

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم
وقتی اومدم تو سایت برا اولین بار تو عمرم شنیده بودم دختر کمتر از ۱۹ ازدواج میکنه  به جز ترکا ک ...

هستی ما کجا رسم داریم همین حا خفت کنم ؟

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

[QUOTE=164219424]چرا ربط داره. الان بچت به دنیا بیاد با هم بزرگ میشید. الان شما باید درس بخونی و دانشگاه بری[/QUOTEخوب مشکلی نی من درسمو ادامه میدم تا دیپلم جهشی خوندم یه سال دیگه تموم میشه