2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از کجا میتونم تهیه کنم فروشگاهها دارن

دیجی کالا داره من از اونجا سفارش میدم واسه ام میارن اما گلها از پانکو خوشمزه تره

چه در دل من... چه در سر تو...                               من از تو رسیدم به باور تو         تو بودی و من ❤️❤️
منظورتون چه نونیه  

نون نازک دیگه 

مگه اسم دیگه ای هم داره؟ اگه داره من نمیدونم دیگه 

ببین یه کوچولو مثله نون سنگگه ولی خیلی نازک تر و نرمه

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
نمیدونم چه نونیه 

الان رفتم تو نت میخواستم عکسشو برات بگیرم دیدم اصلا نیست😂

فکر میکردم همه جا دارن

نونش خیلی نازکه

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
الان رفتم تو نت میخواستم عکسشو برات بگیرم دیدم اصلا نیست😂 فکر میکردم همه جا دارن نونش خیلی نازکه

عزیزم تا همینجاهم لطف کردی وقت برام گذاشتی مرسی 😍😍😍😍

عاشق ۲ تا دخترام هستم
عزیزم تا همینجاهم لطف کردی وقت برام گذاشتی مرسی 😍😍😍😍

قربونت 😍😍💋💋

ببین با نون باگت یا نون تست هم میتونی درست کنی

شنیدم خوب میشه امتحان میکنم ❤❤❤❤❤

اره عالیه🌹🌹🍀🍀