2777
2789
عنوان

شوهرم جاشوجداکرده میخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 63 پست
ظاهرن نه ولی دعوامون شد جاشو برد الان اشتی کردیم نمیاد باز

نیاد اصرار نکن سرد باشی میاد سمتت تو هم یجوری خودتو نشون بده ک تنهایی راحتی

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و همسرم الان يك ماهه جدا ميخوابيم!

بينمون شكرآب شده

جالبه كه شوهرم بخاطر عذاب دادن من اين كارو ميكنه ولي من انقدررررررررررررر راحت ميخوابم!

اما براي شما مطمعنم علتش همونيه كه خودش گفته

بعد تو ناراحت نمیشی؟ من اینم بگم ها ازش خوشم نمیاد میخوام سربه تنش نباشه ولی نمیدونم چرا زورم داره ج ...

بچه چند سالشه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
بعد تو ناراحت نمیشی؟ من اینم بگم ها ازش خوشم نمیاد میخوام سربه تنش نباشه ولی نمیدونم چرا زورم داره ج ...

چرا هر بار ی بهانه میاره. دیگه چقد بگم و خودم کوجیک کنم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه برنامه ای هس ک استیوه اسم مردِ یه خانومی هم اینو پرسید ازش گفت ک اگه صمیمت بینتون باشه اگه تعداد رابطتون مث وقتیه ک پیش هم میخوابیدین باشه مشکلی نیس

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
بگم لباس خواب قرمز بپوش یا زوده 😂😂

کارش میکنه باز میره سر جای اولش 😂

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.